Super snelle levering!

Tennis tops voor mijn team besteld. Mooie kwaliteit, levering binnen 24 uur, perfect.

Super snelle levering. Juiste kwalitatieve goederen Goede prijs, kortom uitstekend

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snel geleverd

Super snelle levering in goede verpakking

Super snelle service

Ik had de schoenen binnen 24u in huis!

Alles oké.

Alles goed meegevallen.

Bestelling top, levering héél snel !

Grote keuze. Makkelijke bestelling en nog snellere levering !

Levering via DHL niet op tijd

Op de website wordt beloofd voor 2130 besteld volgende dag in huis. Dit klopt niet. E’en pakket een dag later, andere pakket retour aan afzender zonder dat het bij mij is gekomen. Dus ook vee te laat.

Goede en snelle service

Helaas heb ik een eenmalige kortingscode gebruikt en heb ik keepershandschoenen gekocht die te groot zijn. Die komen ooit wel van pas, maar voorlopig niet. Ik moet dus een maatje kleiner aanschaffen. Kunnen jullie hier nog iets in betekenen?

Fijne webshop

Ruim assortiment, goede prijzen. Alles wordt vlot geleverd.

Altijd goed

Producten op tijd binnen en zoals op de website Geen klachten

Heel goed!

Heel snel verzonden, heel tevreden!

Super goed!

Ben blij met mijn nieuwe schoenen Super service zoals gewoonlijk Dank je!

Duidelijke uitleg op site - snelle aankoop - snelle levering

Duidelijke uitleg op site. Hierdoor makkelijk om snelle keus te maken en tot aankoop over te gaan. Snelle levering mogelijk, maar de keus in welke dag is echt top!

Die was goed

Snelle levering!

Op vrijdagavond om 21:15u padelschoenen besteld, de volgende dag om 11:30u geleverd. Sneller kan haast niet!

super

super goede/kwaliteit spullen en snel geleverd

Snelle bezorging.

Nog steeds niet geleverd

ON schoenen besteld. Nu 8 dagen later nog steeds niet binnen en zit ik tussen DHL en RunningDirect in.

Prima, op een foutje na.

Artikelen werden snel geleverd alleen 1 shirt was de verkeerde maat. We hebben t maar gehouden want mijn zoontje wilde het setje zo graag aan..

Snelle levering, indien nodig, goede retourneren voorwaarden. Veel keuze.

Top zaak, Bestelling de dag erna al in huis. Alle 3 de bestellingen!

Geen geld terug van retour gestuurde spullen

De bezorging ging echt prima. Spullen waren ook onbeschadigd. Een paar dingetjes retour gestuurd, maar ondanks de retourmelding, geen geld ontvangen. Dus als je de juiste spullen besteld, top. Anders is het een beetje pech hebben. Nou ging het bij mij wel maar om een relatief klein bedrag.

Aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een mooie herenset voor prima prijs

Had zelf wat verkeerd gedaan bij de bestelling, maar na een telefoontje is dit allemaal goed geregeld

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports