Snel en netjes bezorgd

Ik bestelde tennisschoenen. Fijn dat je de keus had tussen breed en normaal. Schoen zitten goed

Goede kwaliteit en goede service snelle levering

Snelle levering.

Prima website om te bestellen, duidelijk en zeer makkelijk te doen.

Redelijk

Snelle en vriendelijke service. Soms te snel, waardoor de bedrukking van clubkleding niet altijd goed gaat. Ook is er altijd wel iets van het clubtenue uitverkocht.

snel en netjes

Snel en netjes geleverd.

Fijne service! Snel je pakketje in huis.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service!

Goede service, snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle verzending!

Fijn en snel

Snel wat nieuws nodig en super vlot in de bus

Hockey Direct heeft altijd alles wat ik nodig heb en levert het ook nog snel. Ik ben heel tevreden!

Top schoenen in 1 dag geleverd !!!

Eindelijk schoenen die ook halve maten hebben ... perfecte pasvorm en stabiliteit!! Zeer snel geleverd ! Ben er superblij mee .

Goede prijzen en snel geleverd.

Snelle levering en goede service had iets terug gestuurd maar was nog niet binnen. Heb toch al wel mijn geld terug gekregen

Lekker makkelijk bestellen en snel geleverd

Heel goed snelle levering en mooi product

correcte uitvoering en snelle verzending.

De winkel had mijn maat niet. Dus verwezen naar bijv. Tennis Direct. Binnen 2 dagen had ik mijn tennisschoenen. Passen goed en lopen lekker

Super snelle levering

Super snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering en communicatie!

Aanrader en betrouwbare retailer!

Heel blij met mijn bestelling!

Super Blijker mijn bestelling! Heel snel geleverd en de sportoutfits zitten perfect!

Product voldoet aan de beschrijving en werd snel geleverd. Heb ook eens een product besteld dat niet werd geleverd (fout van de bezorger) en dat werd ook netjes afgehandeld. Zeer tevreden!

Top producten voor keepers

Top producten voor keepers, snelle levering!!

Een een gewoon normale schoen

Moest anderhalf maar groter nemen!

Snelle levering en duidelijke website

Duidelijke website waar je gemakkelijk om n de verschillende categorieën kan zoeken

Degelijk

Mooie tennistas. Extra ruimte voor ballen, sleutels en/of telefoon. Nette en snelle levering.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports