Prima winkel , snelle levering en goede kwalitatieve kleding en schoeisel.

Zeer goeie ervaring en mooie website

Ik heb nieuwe voetbal schoenen nodig normaal heb ik 42,5 maar bestelde 43 die was te klein, terug gestuurd en en 44 44,5 en 45 besteld, maar zelfs die waren te klein

Snelle en correcte levering, jammer dat je niet kunt ruilen

Snelle en correcte levering, jammer dat je niet kunt ruilen.

Duidelijk, snel, overzichtelijk, snel en mooi

Ik ben blij met deze website en het is 1 van mijn to go to webwinkels, ze hebben veel keuze, vaak aanbiedingen en voor veel sportclubs. Mijn zoon is een echte voetbalfan die bijna altijd in voetbalkleding te vinden is en hij is helemaal blij met de setjes die we voor hem besteld hebben, ook blij dat de spullen vaak in de korting zijn, echt ideaal.

Zie hieronder

De terugbetaling van mijn retourzending laat wel heel lang op zich wachten. Een andere maat gekocht, het artikel is op zich goed. Wacht nog even de terugbetaling van mijn eerste bestelling. Zou graag een bericht willen ontvangen waarom het zo lang duurt.

Mijn pakket

Ik had mijn pakket retour gestuurd maar geen geld terug gekregen

goed en snel

prima afhandeling

Het juiste artikel en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Wat je ziet is wat je krijgt. Goede en meerdere duidelijke foto's en goede omschrijving. Altijd erg blij met de bestel- en leverwijze!

2 verschillende maten gekregen en nog steeds geen nieuwe of geld terug.

Dit kan gewoon niet

Voor 1ste keer niet goed ervaren

Mail met klacht gestuurd over vermoedelijk gebruikte ontvangen schoenen, maar nog niets terug gehoord over wat ik moet doen, is wel pas zondag verstuurd. Dus hopelijk hoor ik snel iets. Is de eerste keer dat we een slechte ervaring hebben met uw webshop, nog nooit eerder slecht ervaren. Hopelijk wordt onze klacht snel behandeld en wordt alles netjes opgelost!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verzending en artikel was prima in orde.

Giede service

Goede en snele service ,goede kwaliteit

Tennisschoenen in winkel niet te verkrijgen, online wel.

Onze dochter wilde witte tennisschoenen van Nike voor haar verjaardag. Tennisdirect in 's- Hertogenbosch hadden deze niet in hun collectie. Alleen maar zwart. Jammer want we wilde ze toch het liefste in de winkel komen i.v.m. de maat. Online besteld in 38,5 die was te klein, retour gestuurd. Daarna maat 39 besteld en die was goed. Gelukkig nog voor haar verjaardag kunnen regelen en dochter blij.

Ik voel de liefde!

De winkels zijn helaas niet om de hoek dus hoe blij werd ik dat ik online kon bestellen en het de volgende dag zou ontvangen. Dat zou met een bestelling op donderdag ochtend lukken voordat ik een toernooitje zou spelen op zondag. Maar helaas... De bezorging kwam helaas dinsdag (pasen ertussen) waardoor ik heb besloten het ongeopend retour te zenden. Verder heel goed advies veel geduld en heel laagdrempelig en benaderbaar.

Ik ga het rokje terug sturen

Leuk bedrijf maar het rokje voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Echt got goed winkels

Prima tennisschoenen maar beroerde levering door DHL

Pas 5 dagen na mijn bestelling kreeg ik bericht over de levering door DHL. Het pakket was naar een ander aflever adres gegaan , ver van mijn huis en op zondag gesloten . Zo moet het niet gaan!

Helemaal TOP

Alleen jammer dat je nooit een kortingscode krijgt met bijv feestdagen

heel slecht!

Ik had een geel adidas shirt besteld voor mijn voetballende kleinzoon.Dit werd geleverd met een grote zwarte vlek aan de voorzijde....kan dus helaas niet terug omdat zijn naam er op staat.Maar jullie hebben dit toch gezien?? Een zwarte vlek op een geel shirt,je zou toch denken...dit had dus nooit verzonden mogen worden!!Ik had liever een shirt gehad zonder vlek.Ik heb nu mijn best gedaan om de vlek te verwijderen,(want het shirt mag niet terug)is redelijk goed gelukt,maar zo hoort het toch niet???Heel jammer dit!!

Uitstekende service , snelle levering

Voor mijn dochter had ik met spoed een bitje nodig ivm haar nieuwe beugel . De oude voldeed niet meer , binnen 24 uur was het bitje geleverd van shock doctor en het paste perfect !

Uitstekende service.

Ik had helaas een klacht over het geleverde product. Direct goed geholpen door de klantenservice en snel geld terug. Nu nieuw product besteld met grote tevredenheid. Binnen 1 dag geleverd. Helemaal top!

Retour gratis ,

1,95€ betalen om een retour te bearbeiten , nog nooit mee gemaakt .

Top service!

Goed service, alles op tijd geleverd!

Ruim assortiment en supersnelle levering

Goede webshop met handige filtering per productgroep. Daarnaast continu wisselende aanbiedingen. Bij TennisDirect vind ik altijd wat ik zoek!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports