SUPER

Dik tevreden, super blij me.

Very good!

Love it!

Fijn shirt, snel geleverd

Fijn shirt, snel geleverd

Alles goed en snel

Goede en snelle levering.

Goede, duidelijk en snelle levering van de artikelen.

Goede ervaring

Snel geleverd. Scherpe prijs.

Verkeerde product geleverd

Ultraboost schoenen besteld, heel andere schoenen (Nikes) ontvangen. Wel snel geleverd, en er was een retourplaklabel inbegrepen. Hopelijk verloopt de afwikkeling van het terugstorten ook snel.

Zeer snelle levering

Product tevreden Er hing een zeer onaangename geur aan Moest het wel wassen het stonk wel heel erg

Gemakkelijk

Mijn kleinzoon had een rugtas op zijn verlanglijst staan die hij geziren had op Zalando. Daar was de tas echter uitverkocht. Gelukkig kon ik hem wel bestellen bij Handbalshop, zelfs nog iets goedkoper!

Niet goed

Foute schoenen geleverd. Waren hardloopschoenen ipv volleybalschoenen die ik niet terug te vinden waren op de site. Bij contact bleek dat de bestelde schoenen helemaal niet voorradig waren. Aardige dame aan de lijn maar geld nog niet retour gehad.

Helemaal top!

Op tijd en compleet!

Snelle levering,top kwaliteit

prima, snel en voordelig

De klus prima afgehandeld.

De bestelling ging vlot en soepel. De bezorging was dit keer tiptop.

Mooie en fijne handbal en super snel bezorgd!

Super snelle levering en de handbal is precies zoals omschreven en zoals de foto!

Supersnelle service voor een topproduct

Mijn zoon bestelde voor zijn verjaardag een handbal via de website. Een dag later kon hij z'n cadeau al in ontvangst nemen. De bal bleek er een van de beste kwaliteit te zijn. Hij is er heel blij mee.

Bij bestelling snelle levering. Helaas is de maat niet goed en daarom retour gestuurd. Van deze retour heb ik nog niks ontvangen, ook niet na een mail die ik eruit heb gedaan

Onduidelijk

Ik heb een week geleden een bestelling retour gedaan Maar hier nog geen enkele reactie op gehad via mail. Ook zit ik nog te wachten op Geld wat teruggestort moet worden . Met vriendelijke groet Marianne de Jong

goede service en prima webshop

Mijn bestelling is snel en correct uitgevoerd. De webshop is duidelijk en je wordt er goed door geholpen bij het maken van je keuze

Gewoon prima!

Snel geleverd en makkelijk om te retouneren. Ideaal wat mij betreft!

Schoenen besteld en gelijk de volgende dag geleverd. Heel fijn

Goede sportkleding voor een mooie prijs

Producten werden snel geleverd en bevallen me heel goed.

Alles TOP!

goede en snelle levering! Alles TOP!

Snel en betrouwbaar.

Bestelling plaatsen gaat eenvoudig. De afhandeling inclusief bezorging gaat super snel. Zeker als je een afhaalpunt hebt opgegeven.

Fijne website, makkelijk artikelen te vinden Zeer snelle levering Jammer van de retourkosten

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports