Good experience for me

The item we have ordered arrived on time and in good condition.

Goede kwaliteit en krijg het altijd op tijd..Goede service vr groet Hilda

Wat ik hierboven heb vermeld

Snelle levering van mooie voetbalschoenen.

Ruim assortiment van voetbalschoenen voor kinderen. Snelle levering.

Makkelijk, snel en goede prijs

Leuke site met goede aanbiedingen en snel geleverd

Super snelle levering

Ik bestelde een oranjeshirt. De dag erna werd het al vroeg in de middag afgeleverd.

Zeer ontevreden.

Toen ik vroeg om een facture kon dat alleen maar per e mail. Ik wilde het per post hebben. Heb het daarna nog 3x gevraagd en het kon niet. Bij de handbalster kon dat wel. Bij het volgende grote voetbaltoernooi bestel ik de ballen ergens anders. Nooit meer iets bij voetbaldirect. De klant is koning. Nou Bij jullie DUS NIET. Helaas en goede klant verloren. 1 ster is nog teveel?

Tennis Direct, een goede partner

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service en goede producten

Snelle service en goede producten

Positief

Prijs, service en levering snelheid zeker een 8 waard !!

uitstekend

xxxxxxxxxxxx

Goeie kniebeschermers

Snelle levering en goede kwaliteit kniebeschermers.

Super snelle service. En goede kwaliteit kleding.

Verzending was snel

Verzending was snel. De volgende dag ontvangen!

Tevreden

Ik ben altijd wel tevreden met TennisDirect, maar heb pas recent ontdekt dat de winkel in Zoetermeer er niet meer is. Dat was vanuit Spijkenisse nog net te doen, nu zou ik naar Amstelveen moeten rijden. Beetje te ver, denk ik. En schoenen wil ik toch echt eerst passen in de winkel. Is er werkelijk geen 'markt' in de regio Rotterdam? Lijkt me sterk. Nu heb je alleen Tennisonly of Daka en dat vind ik geen fijne zaken. Itennis in de Lier is ok, maar ik hoop dat TennisDirect toch Rotterdam nog eens wil overwegen met een vestiging. Verder zou ik graag zien dat er veel meer oog is voor de zool van tennisschoenen. Te veel visgraat modellen, wat mij betreft. Ik zie graag meer verschillende Nike modellen met een minder stroef profiel,waardoor je niet gelijk 'vast' staat op smashcourt. Groet, Hans.

Goede site met veel keus. Ik heb hele leuke tenniskleding gekocht hier, kan ze zeker aanbevelen.

Super snelle bezorging

‘s Avonds besteld volgende dag bezorgd met een blije kleindochter als resultaat!

Ik ben blij met mijn aankoop.

Snelle levertijd en ruim assortiment!

Ik bestel al een aantal jaar bij volleybalshop.nl, tot nu toe altijd zeer tevreden!

GEWELDIG

Ga zo door! Jullie doen wat de afspraak is! TOPSERVICE VAN A TOT Z!!!!!!!!

Goede snelle levering schoenen Alleen jammer dat t apparaat ergens rondzwerft bij Dhl

Verkeerde artikel gekregen, maar super netjes opgelost!

Ik had een Feyenoord shirt besteld en kreeg een baby pakje van fc barcelona. Heb mailcontact gehad en dit werd mega vriendelijk opgelost. Eerdere bestellingen zijn altijd goed gegaan en foutje kan gebeuren. Dikke 10 voor voetbaldirect en met name voor Rens!

Duidelijke site, maar incomplete levering

Duidelijke website, de geleverde ballen zijn prima. Levering was niet compleet. Ballen zijn nog maar een paar dagen in huis, nog geen reactie wanneer het ontbrekende artikel geleverd gaat worden, of dat het überhaupt geleverd gaat worden. Service kan ik nog niet over oordelen.

Alleen is de bal te hard opgepompt. Dat is niet fijn

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports