Alles naar wens verlopen.

Mijn ervaring; ik zoek uit, bestel, betaal en binnen aangegeven tijd staan de schoenen binnen. Niet meer en minder.

groot assortiment, snel geleverd!

Geweldige service

Via Passasports (zelfde eigenaren als t goed is) een paar schoenen gekocht. De rechter schoen had een klein cosmetisch afwijking. Kreeg meteen een passende oplossing.

Fijne schoenen en goede levering

Ik heb goede ervaringen met Runningdirect.nl. Altijd een snelle en goede leveringen van mijn nieuwe schoenen.

Top snel geleverd en goede service

Levering zoals verwacht

Snelle levering en goede hardloopschoenen. Dit is mijn tweede paar dat ik hier koop en ben zeer tevreden.

Topservice

Dinsdagmiddag half vijf besteld, woensdagmiddag half twee in huis en running met de nieuwe schoenen. Geen poespas, maar bestellen en leveren zonder blabla. Zo hoort het Running Direkt, klasse.

Netjes en correct geleverd

Makkelijke keuze en correcte behandeling

Gevonden , besteld , producten snel geleverd , prima op de hoogte gehouden

Makkelijk maar de moeite waard

Super makkelijk om te bestellen. Snel levering en de schoenen zijn in perfect conditie, echt comfortable

Nette en snelle levering en producten tegen een nette projs

Makkelijk bestellen Goede snelle levering Prijs kwaliteit in mijn geval OK

Snelle levering. Heb produkt moeten terug sturen. Prima afgehandeld en dit voor slechts 2.95 euro.

Bestelling was top,bedankt voor de top service

Vlotte levering en communicatie

Vandaag besteld, morgen geleverd. Deze keer niet maar wel duidelijke communicatie dat er een delay zou zijn van 1 dag door de uitzonderlijke drukte.

Alles uitstekend geregeld

Zowel inhoudelijk (goede producten van Nike) als procedureel (betaling en levering) alles prima geregeld.

Product naar wens en snelle service

Product naar wens en snelle service

Onpaar geleverd

Onpaar geleverd en retour gestuurd wacht nog steeds op mijn geld is teruggestort. Na mailcontact is alles snel opgepakt en netjes afgehandeld .

proffesioneel

Alles volgens bestelling, geen gezeur of vertraging. Top

Snelle levering. Goed verpakt en mooi product

Snelle levering. Mooi product

Dik tevreden

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Snel binnen, makkelijke site! Ik ga vaker hier bestellen

Alles was goed geregeld, van bestelling tot bezorging. Ik ben erg tevreden. Daarnaast ook erg blij met mijn mooie schoenen!

bestelde stick kwam keurig verpakt de volgende dag binnen

Gelukkig hadden ze nog de stick die we nodig hadden op voorraad en we hadden ook nog een beetje korting ( altijd leuk!). Kwam de volgende dag keurig verpakt binnen. Fijn als je bestelling goed gaat!

Supersnel, correct en keurige levering

Mijn eerste bestelling bij Voetbaldirect.nl is een hele goede ervaring. De levering was supersnel en correct en het bestelde artikel was keurig netjes verpakt. Vooral de snelle levering is een enorme plus omdat andere de bewering, morgen in huis, niet waarmaken. Voetbal direct beweert niets maar levert gewoon.

Overzichtelijk site, leuke aanbiedingen goede spullen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports