Matig

Schoenen op website aangegeven als 'breed'. Bij ontvangst blijkt breedte standaard te zijn. Geretourneerd. Kwaliteit en levering wel goed.

De spullen zitten allemaal goed

snelle levering, mooi shirt

Mooi shirt besteld, goede kwaliteit/prijs, en supersnel geleverd

Snel

Snel geleverd. Retour gestuurde snel terugbetaald.

Fijne website, goede bezorging. Top!

Een actie als lokkertje, maar vervolgens niet krijgen wat je wilt!

Leuke actie hoor, gratis bedrukt t shirt met naam en nummer. Maar vervolgens krijg ik gewoon het uit t shirt van het Nederlands elftal Hockey zonder enige bedrukking.

Niks op aan te merken

Vlotte bestelling en betaling. Levering was ook helemaal goed. Niks op aan te merken. Alles zoals het moet zijn.

super snel!!

Super snelle en goede levering!!

Snelle levering, super kwaliteit voor een mooie prijs!

Geen levering aan huis

Vanuit Padel direct was alles ok! Jammer dat PostNL de moeite zelfs niet doet om aan huis te leveren, pakje wordt standaard geleverd in een afhaalpunt.

Snelle levering, waar voor je geld

goede service ook als een product niet voldoet

Een hele fijne uitleg op de site voor als je niet weet welke hockeystick je moet kiezen. De gekochte zaalstick brak al heel snel (nog geen hele wedstrijd mee gespeeld) maar na mail gestuurd te hebben naar de klantenservice, kreeg ik snel reactie. Binnen enkele dagen was het opgelost. Top!

Snelle bezorging

Perfekt

Volgende keer doe ik het weer zo

Super ervaring alles zoals het hoort.

Van online bestellen tot online betaling gaat alles super. En je word perfect op de hoogte gehouden van de verzending van je pakket.

Wasted my time for nothing!

I made an order which was supposed to arrive within a few days, then the order got lost by DHL and later they discovered that the order went back to them for some reason. Instead of sending the order to me again they just kept it and sent me a refund, and told me I have to make an order again from the website, but now the price on the website was higher for the same item. So I wasted 2 weeks waiting for nothing in the end.

Mooie voetballen. Zien er stevig uit

De voetballen zien er goed uit. Wat ik wel een tegenvaller vond, is dat de ene bal opgeblazen was en de andere niet. Ik wil ze cadeau doen. Dus nu moet ik eerst achter een pomp aan. Al in meerdere winkels geweest, maar blijkbaar is dit meer verkrijgbaar in de zomer. Kost mij tijd en energie. Dit s niet wat ik had verwacht te krijgen.

Goede kwaliteit

Heb twee volleybal broeken gekocht, zijn beide van hele goede kwaliteit.

Snelle goede service

Alle producten netjes verpakt en snel geleverd.

Geen enkel probleem

Perfecte levering

TOPservice!!!!

Heel goeie service en snelle levering. Retourbon wordt meegegeven in pakket wat een ev retourzending vergemakkelijkt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De tennisschoenen zijn snel en goed geleverd

Duidelijke uitleg bij product en Correcte en stipte levering

Duidelijke uitleg bij product en Correcte en stipte levering

Simpel te bestellen en snel geleverd

De gewenste producten waren duidelijk omschreven, goed geprijsd en simpel te bestellen. Tevens werden de producten snel geleverd.

Prima met opmerking

Prima concept zou mooi zijn als er een extra filter komt om single padelbanen te filteren

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports