Snel en vlot

Snel, vlot... Goede service

Uitstekende service!

Snelle levering, goede producten. Een vergissing werd vriendelijk en onmiddellijk opgelost: top! Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Alles zoals het moet zijn

Alles in orde

Bel geleverd

Liever een nog lager

Begin januari schoenen besteld. Langer dan een week op gewacht en maar niets binnen. Tot mijn verbazing werd mijn geld teruggestort. Uitleg gevraagd, het lag aan DHL. Weer opnieuw besteld en nu twee weken later nog steeds niet binnen en mijn geld ook nog niet terug gestort. Bij de klantenservice om opheldering gevraagd maar de ene medewerker blijft maar naar de eerste bestelling verwijzen. Een andere medewerker vraagt om mijn adres gegevens en zal hem opnieuw opsturen. Weer een ander is op onderzoek bij DHL. Ondertussen weet de ene medewerker niet wat de ander mij heeft geantwoord. En ik zit nu zonder schoenen en mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Ondertussen proberen ze me te paaien met €5 korting op nieuwe bestelling. Waardeloos!

Snel!

TOP

Envoi rapide et soigné ! TOPPPPP

Snel besteld en geleverd, top!

Sne,prijs kwaliteit prima

Goeie merken,goeie prijzen.Snelle levering

Snelle en goede levering

Duidelijke site en snelle levering

Heel correct geleverd

Binnen 24 uur geleverd

Ik heb het trainingspak van TIM teruggestuurd. De broek was 10 à 15 cm te kort. I

Ik kom wel naar de winkel om te passen.

Vlotte bezorging.

Positieve ervaring met bestellen en bezorgen.

Goed, snel en scherpe prijzen

Snelle levering en de prijs is ook prima. Retour proces ook makkelijk. Enige hele kleine minpuntje is de duidelijkheid over de maatvoering tussen verschillende merken schoenen. Maar als je dat eenmaal weet is bestellen bij deze winkel een 10 waard.

Perfect!

Webshop is overzichtelijk, besteld en snel bezorgd!

Altijd goed

Deze site werd geadviseerd vanuit de club en bestellen hier inmiddels al jaren. En nog altijd tevreden over iedere bestelling die we plaatsen.

Top goede service

Zo goed bij retour verwerkt en geld terug gestord Jammer dat beide maten broek niet oke zaten Jack fantastisch Goede kwaliteit Snelle levering snelle afhandeling bij retourneren Duidelijk Top Ik prijs hun aan

Jammer van de verzendingskosten voor een bedrag boven de 60€, maar qua service alles tip top in orde!

Super en snel

Super en snel bezorgd grandioos ook de prijs top

Na mijn bestelling was het product vlug in huis

Goeie service! Snelle levering

Gaat super! Al meerdere malen besteld zonder issues

Snelle levering en dochter is helemaal blij met haar customized trainings setje

De beste.

Alles heel vlot,

Prima en snelle levering

geen commentaar

Snelle levering van prima compressiesokken

Op zoek naar sportieve compressie sokken, kwam ik op de site van RunningDirect.nl een mooie aanbieding tegen. Ik ontving de sokken al snel en heb er direct veel plezier van gehad. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports