Op zich heel goed

Alleen de schoenen die ik gekocht heb van k swiss waren 17 euro goedkoper als bij k swiss zelf vind ik toch een beetje jammer gr wl v vessem vught

Betrouwbaar

goed, nike sokken 34-38 vallen wat strak aan het been.

Supersnel en correct geleverd!

Altijd blij met mij bestellingen bij Handbalshop.nl

Vlotte levering, duidelijke site

Duidelijke site, veel filters om een goede selectie te kunnen maken. Bestelling volgende dag in huis. En mocht iets niet passen: duidelijke retourinstructies en retouretiket in doos.

Correcte en vlotte levering

Mijn eerste ervaring met Runnigdirect.nl. Zeer positief. Ik kom vast en zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Snelle service, goede kwaliteit en niet duur

Groot aanbod, prima levering

Vlotte afhandeling

Geweldige service

Erg vriendelijk en behulpzaam. Alles in tevredenheid opgelost. Chapeau.

Zoals altijd uitstekend

Snelle levering, het juiste product. En makkelijk te bestellen

Snelle levering, ruim assortiment

Tennis direct levert snel en heeft een groot assortiment aan snaren te koop.

Zeer tevreden!!

Product goed in ontvangst genomen zeer tevreden.

Helaas teruggestuurd te groot

Eerst keer besteld maar helaas tennisbroek veel te groot

Goed!

Mijn online bestelde padel ballen op tijd en goed ontvangen. Ook nog goed geholpen door de klantenservice mbt keuze over welke ballen.

Correcte service.

Vlot besteld en nog nog vlotter geleverd.

Top service!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, echter ben ik 2 medewerkers te woord gestaan en die hebben mij heel netjes geholpen en mijn vragen beantwoord. Ga zo door!

Al jaren altijd enthousiaste en goede service van Wesley

Rotterdam Hoogstraat

Jammer van dure verzendkosten.

Jullie zijn een prima club, niks veranderen

De keuze is ruim, overzichtelijk. Het gehele proces verloopt zonder haperen. Concurrerende prijzen en vlotte levering. Ook bij retourzendingen gaat alles goed en met een prima communicatie.

Positief

Bestelling werd snel en netjes (verpakt) bezorgd. Qua prijs en kwaliteit is het ook echt op orde. Deze site goedkoper dan ik op andere websites hebt gezien.

Snel en correct

Alles precies zoals besteld. Helaas was nergens te zien of de polo wit met zwart of wit met blauw was. De kleur van de broek was dus verkeerd. Dus een tweede broek besteld en die was vlot binnen. Zo konden we toch de juiste set cadeau doen.

Snelle en correcte bezorging.

Goede site. Kwalitatief goede sportkleding en ook buiten het handballen uitstekend voldoet. Spullen de dag erna in huis. Top ervaring.

Geweldige service!!

S’avonds mijn schoenen besteld, en de volgende dag lagen ze al voor mn deur!

Super snelle verzending, helaas was product niet zoals moest zijn dus terug gestuurd. Maar super goeie service, en geld terug. Goeie communicatie.

Afspraken worden nagekomen. Ruime keuze.

Running Direct beschikt over een ruim assortiment. De afspraken betreffende levering ,worden nagekomen. Bij het kopen van nieuwe hardloopschoenen, start mijn zoektocht bij hen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports