Snelle en correcte levering

Makkelijk met bestellen en snelle en correcte levering

Correcte, en tijdige afleering

Bestellen was eenvoudig en snel geregeld. de levering correct, en op tijd. Over het product kan ik niets vertellen, aangezien dit was besteld om cadeau te geven.

snelle service

snelle service, goede kwaliteit en makkelijk retourneerbaar

Klacht binnen 1 dag afgehandeld, item opgestuurd en nieuw item besteld en geld terug ontvangen! Goede service!!

Heb pakket 11-01-2024 teruggestuurd, nog steeds geen reactie

Hoe lang duurt het om bevestiging te krijgen? Heb het pakket zeer snel na de bestelling ontvangen. De spikes waren te klein. Heb het pakket bij Tabac & Gifts van Beek, Rododendronplein 5A op 11-01-2024 afgegeven. Heb sindsdien nog geen bevestiging van ontvangst van u ontvangen. Op 12-01-2024 heb ik weer een pakket van u ontvangen. Deze keer waren de spikes te groot. Ik durf het eigenlijk niet meer terug te sturen. Hopelijk kunt u mij spoedig een bevestiging van ontvangst sturen.

Ruime keuze, snelle levering en eenvoudige retourzending

Zie hierboven

Top service!

Goede site, goed hulp. Top marketing team!

Goede service , betrouwbare webshop

Retour, schoenen te klein

Vlug geleverd, schoenen en te klein

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Menselijk en professioneel.

Ik heb op een bepaalde moment een paar sportschoenen besteld die niet goed paste bij mijn wensen wat te demping betreft. Ook had ik de retour papieren weggegooid omdat ik niet had verwacht dat deze merk , die altijd bij mij wensen paste , dit keer anders zou zijn. Heb telefonisch contact gehad met RunningDirect en mij verhaal verteld. Zij hebben gezorgd dat ik nogmaals de retourzending papieren digitaal heb gekregen zodat ik de sportschoenen terug zou kunnen sturen, gratis. Nog geen twee weken later heb ik ook mijn retour geld ontvangen. Top geregeld, zou ik zeggen! De groetjes van een tevreden klant.

Goed geleverd!

Het bestellen ging eenvoudig. Vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden van de bezorging en ontving ik mijn bestelling op tijd. Ook voor eventuele retourneren was alles voorbereid, maar daar heb ik gelukkig geen gebruik van hoeven te maken. Ik ben erg blij met mijn bestelling en ga zeker in de toekomst weer bestellen bij RunningDirect!

Tevreden!

Elastisch, Goeie pasvorm

Zoon is erg blij met zijn schoenen. Snelle levering ook

Snelle levering van scherp geprijsde voetbalschoenen

Zie onderwerp

Beschadigde raket

Bij levering van de raket merkte ik op dat deze een beschadiging had aan de zijkant, degene werd weggewerkt met een lakstift. Ondanks deze beschadiging werd de raket toch als nieuw geadverteerd en werd achteraf geen compensatie aangeboden. Ik koos voor padeldirect omwille van de snelle levertijd en mijn aankomende toernooi. Een retour was op deze tijdspanne helaas geen mogelijk. Spijtig dat padeldirect producten aflevert diegene hersteld zijn en duidelijk weet van is. Ik ben niet snel ontevreden, maar ik zou padeldirect niet aanraden.

Bestelling super snel binnen, klantenservice uitmuntend.

SUPER SNELLE LEVERING

Dit is reeds het derde paar tennisschoenen (K-Swiss) die ik bestel en ben heel tevreden!

Goede site

Het artikel ziet er goed uit. De bezorging ging ook goed.

Heel prettig

Beke goede ervaring, altijd vriendelijk

Goede prijs, snelle levering

Zeer veel keuzes in kleding en schoenen. Keuze maken en bestellen in no time. En vooral een snelle levering.

Snelle levering en makkelijk bestellen

Zeer snelle en correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen ;-)

Zeer snelle en correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen ;-)

Bien

Livraison à temps, maillot officiel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie snelle levering en item is super !

Besteld en nog net niet gelijk aan de deur geleverd ! Snelle nette afhandeling van de bestelling. Het bestelde item is super mooi ! Heel erg blij mee hebt het gelijk aan gehad.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports