Ik heb tennis kleding besteld, snel gekregen. Helaas ik moest het terugsturen. Ik heb aardige klantenservice getroffen, retour is keurig afgehandeld.

Top schoenen

Clouds geweldig

Vlot en goed afgeleverd

Goede kwaliteit!!

heeeeel snelle levering, direct de dag erna in huis. Super goeie schoenen ook!!

Uit voorraad leverbaar en snel verstuurd.. dat is waargemaakt :-)

Schoenen goed geprijsd en super snel geleverd.

Schoenen besteld voor 20 uur en de volgende middag geleverd, uitstekende service.

Hockeytas besteld. Zou worden geleverd maar ik had geen verzendbevestiging ontvangen. Balen want dan zou ik de tas te laat ontvangen. Echter toen bleek dat er in de nacht toch nog een verzendbevestiging binnen was gekomen waardoor in mijn mail en ontving ik de tas op de dag die beloofd was. Top!

Producten die niet op voorraad zijn staan wel als dusdanig op de website

Ik had 2 tenues besteld. Dus bijpassend shirt, broekje (van hummel core) en sokken. Zou (de volgende dag) maandag vanaf 9 uur geleverd worden. Die dag om 10 uur kreeg ik een mail dat er iets fout was gegaan in de voorraad en dat beide shirts niet geleverd konden worden, maar de sokken en het broekje waren opgestuurd. Maar ja, als ik een set bestel dan heb ik niks aan een los broekje met sokken zonder shirt. Direct contact opgenomen dat ze dat ze de broekjes en sokken niet hoeften op te sturen, maar die waren al onderweg en kwamen de volgende dag. Inmiddels heb ik die weer geretourneerd een week geleden. Echter, als ik op de website kijk staan de (niet op korte termijn leverbare) producten nog steeds als beschikbaar op de site (zelfs een waarbij staat: nog maar 4 beschikbaar!). Dit heb ik inmiddels ook doorgegeven aan de klantenservice, maar ze staan er nog steeds. Een niet heel goede ervaring dus waarbij ik niet weet of het bedrijf zijn zaakjes gewoon niet op orde heeft of niet de waarheid verteld over de voorraad op de site en hoopt dat klanten toch bestellen en de andere producten wel houden. Nu maar hopen dat het wel goed gaat met de retourzending en financiële afwerking. Overigens heb ik ook aangevinkt dat ik geen mails wil ontvangen met aanbiedingen maar daar trekt het bedrijf zich ook niks van aan.

Zeer slechte ervaring – dubieuze handelspraktijken

Deze webshop wekt bij mij de indruk van zeer onbetrouwbare, mogelijk zelfs frauduleuze praktijken. Zoals ook uit meerdere recensies blijkt, lijkt het erop dat bestellingen onvolledig worden verzonden en dat vervolgens de schuld bij vervoerders zoals DHL wordt gelegd. Mijn ervaring: afgelopen vrijdagavond haalde ik mijn pakket op. Het was onbeschadigd en goed afgesloten, maar er ontbrak een product (toevallig het duurste). Het pakket was bovendien onnodig groot, wat het nog vreemder maakt dat er een artikel miste. Volgens de webshop tonen hun camerabeelden dat alles is ingepakt, maar ik geloof dit niet. Het delen van stills (met geblurde gezichten) was geen optie, waardoor hun verhaal niet te controleren is. Het meest teleurstellend is de klantenservice: contact krijgen is al lastig, en het verloop van de communicatie is ronduit dramatisch. Er wordt vooral gewezen naar anderen in plaats van naar een oplossing te zoeken. Ik wil gewoon mijn schoenen, maar vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Als dat zo is, rest mij niets anders dan aangifte te doen. Deze handelswijze is werkelijk onacceptabel en onbegrijpelijk.

heeerlijke Nike's

Gewoon goed

Snel bezorgd. Goede service

Alles goed geregeld

Prima vol lof.

Duidelijk internetshop en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Toffe sneakers , snelle levering ! Fijn dat er een advies bij stond om een maatje groter te nemen .

Snelle bezorging

Vanuit DHL een minder logisch afhaalpunt nadat de pakketautomaat niet te beleven was. Maar dat is buiten jullie schuld om. Goed compact verpakt en dag na een late bestelling al onderweg

Pff een te ruime keuze ( super). Snelle levering

Perfecte snelle service, kwaliteit!!

Alles werd in zeer korte tijd thuis bezorgt. Goed verpakt en alles aanwezig zoals besteld. Zeker een aanrader voor mensen die keuze willen hebben uit een groot assortiment. Perfect!!

Ik kom vaak uit op Sjeng, prijs, kwaliteit en maat perfect

Retourzending duurt lang!

Retourzending duurt nu al een week en geld op Giftcard dus ook nog niet terug. Bestellen van zelfde artikelen in 1 maatje groter dus ook ffe maar niet. En dan straks maar hopen dat deze nog te krijgen zijn en de kortingactie nog loopt.

Product goed levering onder de maat

Levering door DHL is slecht! Donderdag laat in de avond besteld dan zou het zaterdag binnen horen te komen maar komt het pas dinsdag binnen. Niet erg als het op de site aangeven wordt. Vind dat er nu gepronkt wordt met hoe snel je iets binnen kan krijgen maar dat dit niet gebeurt!

Supersnelle verzending en goede service!

Binnen 24 uur in huis! Geweldig. Goed verzorgd verpakt! En met een mooie korting!

prima sokken

Prima sokken voldoet aan de verwachting. De bestelling kon ik naar een zelfservice locatie laten sturen wat makkelijk is. (hoef je niet voor thuis te blijven)

Verkeerde product

Ik bestel dames hardloopschoenen en krijg heren trail schoenen. Retour moet ik zelf betalen terwijl zij een fout maken. Na 1.5 week nog steeds m’n geld niet terug. 150 euro!!! Na 2 weken mijn geld retour. Uiteindelijk hebben zij retour voor hun rekening genomen. Duurde al met al lang maar wel prima opgelost.

Snelle levering en een mooie prijs!

Zeer snelle levering en mooie prijs.

Zeer royale keuze en een goede kwaliteit prijs verhouding. En de levering was super snel.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports