Alles ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit

Heb gekregen wat ik bedoel, en heb het met veel plezier gedragen

Ik bestel schoenen maat 44 en ik krijg een schoen maat 42.5 en de andere maat 44

Ik heb schoenen besteld en ik heb twee verschillende maten ontvangen. Ik moet betalen voor de verzendkosten (heen en terug). Dus ik heb 5 euro betaald in kosten en ik heb niets thuis (ik heb de schoenen teruggestuurd). Trouwens, ik heb nog niets gehoord van de terugbetaling, ik neem aan (en ik hoop) dat dit nog in behandeling is.

Geweldig!!

Een overzichtelijke site, goede prijzen en een uitstekende service!

Slecht

Ik heb een pak gekocht voor een cadeau verjaardag... maar de zip van de jacket was geblokeerrd... De paket was niet geacepterd door Bpost... Bref... dzt is niet leuke

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Ik heb mijn product nog steeds niks binnen

Ik wacht al meer dan 8 dagen op mijn bestelling

Perfect geregeld en snel Ook de marge ruilen tot 14 januari was ik erg blij mee

Snelle levering, prijs kwaliteit goed

Geweldige service

Service en communicatie en afspraken zijn geweldig.

Snelle levering perfecte kwaliteit

Goede spullen Snelle levering

Slecht

Heel slecht na veel vijfen en zessen hebben wij onze bestelling gekregen. Zal niet gauw meer iets bij jullie bes.

Vlot gekozen ,besteld en geleverd.

Keuze was zeer goed en was correct geleverd. Het ging echt goed en ze passen perfect.

Alles snel afgehandeld ook retour zonder problemen

Alles snel afgehandeld ook retour (schoenen te klein) zonder problemen

prim

Goededag, ik heb de bestelling ontvangen. 3 van de 4 artikelen heb ik weer retour gestuurd. Ik zou graag willen weten of jullie dit ontvangen hebben want ik heb er geen bevestiging van gehad. Graag hoor ik dit z.s.m. Mvg Henriëtte Kramer

Altijd perfect

Nooit een probleem met aankoop

ander artikel geleverd

Ander artikel geleverd - meteen retour gestuurd maar geen feedback over wanneer juist artikel geleverd wordt of terugbetaling plaatsvindt. Order staat op mijn account op 'completed'

Slechte service van jullie kant

Heel slechte service. Tot op heden heb ik niks ontvangen en iets van jullie gehoord.

Goede en snelle levering

Zoals altijd, snelle levering van de juiste producten

Zie hierboven: ook bij het retourneren klopt alles

Vlotte levering van kwalitatief materiaal

Snel geleverd, scherpe prijs.

Super blij met mijn levering

Super blij met mijn levering

Snelle levering, prima prijs, goede kwaliteit!

Sokken van Nike passen perfect en zitten fijn! Maat en product komt overeen met beschrijving. Fijne site, snelle levering en goede prijs!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports