Super service en kwaliteit

Duidelijke informatie. Snelle service en levering. Prijs kwaliteit top

Bestelling komt niet overeen met de omschrijving op webshop

Er werden 2 loopgordels besteld met via USB oplaadbare led verlichting, verlichting blijkt op 2 knopcel batterijen te werken en is niet oplaadbaar!

Betaling uitgevoerd maar schoenen nooit ontvangen

Zelf heb ik moeten vragen waar mijn bestelling bleef want deze bleef na 8 dagen nog steeds op pending staan. Via Whatsapp contact opgenomen en daar kreeg ik te horen dat het vast is omdat het geld niet gestort werd en dat hij de bestelling al geannuleerd had. Terwijl het bedrag wel van mijn rekening was gegaan 1 dec. Er mocht wat meer doorgevraagd worden alvorens mijn bestelling zomaar te annuleren...

Slechte communicatie

Komen leveringen niet na en website heeft artikelen die allemaal na de feestdagen gelevert worden

voel me ******en

Ik koop een paar schoenen en een dag later kosten diezelfde schoenen 20 euro minder !!

Kennis en ruim assortiment

Goed aanbod voor de sport, bekende merken en goede omschrijvingen.

Snelle levering!

Had 2 dingen besteld en was allebei goedkoper dan op andere plaatsen. Binnen 24 uur geleverd!

Slechte voorraad

Helaas heb ik meerdere malen ervaren geen kleding voor onze dochter te kunnen bestellen met naam/rugnummer omdat het niet meer te leveren of niet voorradig ook lange levertijden. De rest is prima.

Matige kwaliteit

Verschillende bestellingen geplaatst waarbij op alle shirts en truien grote afdrukken te zien waren van de stempels die gebruikt worden om logo's te bedrukken. Shirts waren stoffig en slecht verpakt.

Vraag/klacht wordt niet beantwoord en afgehandeld.

Een deel van de bestelling die ik bij de handbalshop gedaan heb, bleek toch niet op voorraad en niet bij te bestellen bij de leverancier. Ik moet nu extra kosten maken om dit deel van de bestelling nu ergens anders te bestellen en ben hiervoor niet gecompenseerd. Mijn mail hierover wordt niet beantwoord.

Alles werd snel geleverd

Goed product voor een interessante prijs

Goed product en voor een goede prijs.

Bestelling niet ontvangen

Via post nl melding gekregen van aflevering maar helaas geen pakketje gezien… Bestelling 521101093971

Erg late terug betaling

Schoenen retour gestuurd en wacht al lang op terug betaling

De volleybalspecialist op het internet

Steeds minder sportwinkels hebben een uitgebreid volleybalassortiment, maar volleybalshop.nl wel!

Geweldig jack voor mijn kleinzoon

Heel mooi jack goede kwaliteit Daar zal mijn kleinzoon heel lang plezier van hebben Hele snelle levering Dat had hij al verteld want hij koopt meer op jullie site Wilde dus graag met kerst dit mooie jack van Oma en opa onder de kerstboom als kado

Tout est parfait

Je recommande vivement ce site tout est parfait produit livraison hyper rapide !

Geweldige markt

Geweldige markt

Mooi pak

Mooi pak helaas valt het wel klein uit en moeten terug sturen. Maat 152 was dus te klein.

snel en goed

duidelijke website. snel besteld en snel ontvangen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Herhaalde positieve ervaring met bestellen en bezorgen.

Super snel en goed

Sneller en correct levering

Goed product met snelle levering

2 ballen besteld voor zoontjes van 6 en 9 jaar. Goede kwaliteit en snelle levering. Werd geleverd in België. Op zondag besteld en dinsdag al in huis en dit midden in de sibrerklaasperiode. Dank je wel voor de goede service

snelle service

snelle service

Goed en Snelle levering

Enkel probleem de vereniging broek zonder logo geleverd. De rest is prima

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports