makkelijk en goed kwalitiet

voor de eerste keer besteld en dat ging makkelijk alles was voorzelfsprekend alleen jammer van DHL dat ik al een week lang niks binnen heb gekregen omdat ze het naar het verkeerde distributi centrum gebracht

Met BlackFriday alles op tijd gekregen ;)

Veel shops waar wij besteld hadden hadden leveringsproblemen, niet bij handbalshop.nl ;)

Snelle nette levering

Niks op aan te merken

Traag

Bestelling 3x vertraagd en als er eerst word gezegd de volgende dag in huis maar vervolgens 3 dagen later is wel beetje jammer

Snelle en goede levering

Bal ziet er goed ui, en is zeer snel geleverd en goed verpakt

Betrouwbare winkel met snelle en accurate levering

Op 29 november nog snel een extra Sinterklaas cadeau gehaald en ondanks de drukte toch 30 november al binnen, op het afgesproken tijdslot.

2 mooie joggingpakken voor mijn kleinzoons perfecte maat ergmooi

Top mooie pakken

Goede produkten. Maar niet volgende dag geleverd. Dinsdag avond besteld vrijdag binnen. Voor mij geen probleem. M.v.g. Robert

Alles perfect!

Snelle levering, product prima

Mooie stick en op tijd geleverd

Een goede stick voor niet al te veel geld.

Snelle levering, maar op de clubwebsite staat gratis bezorgen en dat is niet zo. Hoge verzendkosten

Snelle service en correcte omschrijving van aanbod

Voor het eerst loopschoenen online besteld nadat ik al jarenlang naar een gespecialiseerde zaak ga om loopschoenen. Omdat ik intussen al weet welk merk, type, etc me ligt heb ik aandachtig gezocht en omschrijvingen gelezen, de bijgevoegde maattabel gevolgd en zo trail schoenen besteld en perfect resultaat. Goed aan de voet, goed om te lopen en snel alle items ontvangen in een nette verpakking!

Snel in huis!

Zelfs met bedrukking super snel in huis. Sneller dan de verwachte levertijd en dat eind november!

Een week geleden besteld en nog steeds niet binnen…

Inmiddels eenweek geleden bestelde ik sportkleding voor mijn zoon, een flinke bestelling van ca 200 euro. Bedoeld als Sinterklaas cadeau. Maar dat hebben we gisteren dus gevierd zonder zijn cadeau… hij was wel teleurgesteld, maar ik kan het geld helaas maar 1x uitgeven. Het is een echt wintercadeau; lampjes en thermokleding voor hardlopen, hij heeft een wedstrijd in januari. Ik heb zo’n spijt dat ik het hier gekocht heb. Mensen doe het niet!! Op mijn mijn mail aan de klantenservice wanneer ik het kon verwachten, kreeg ik een standaard mail terug, dat deze service onbemand was, maar dat er over een paar dagen contact zou worden opgenomen. Tot vandaag de dag geen pakje en geen reactie. We maakte een Sinterklaas gedicht over ‘runninghelaas’ ipv runningdirect….

Snelle levering, goed kwaliteit en mooie prijzen

Probleemloze bestelling, snelle levering.

Snel en correct..

Goed assortiment, binnen 1 dag bezorgd

Fijne website en snelle service

Foute maat schoenen geleverd.

Ik had schoenen besteld die ik dringend nodig had, bij ontvangst zag ik dat in de doos een andere maat zat dan op de doos stond. Ook zat er geen retourneerfoulier bij, hiervoor heb ik gebeld en gemaild maar voorlopig nog niets gekregen.

Zeer snelle en correcte levering van materialen die volledig voldoen aan de verwachtingen!!!

levering top : zelfs in België geleverd de dag na de bestelling! correcte manier van werken artikelen voldoen aan de verwachting zoals ze voorgesteld worden op de site.

Super snelle levering

Nog steeds niet binnen gekregen?

verder ook niets meer van gehoord. Normaal gesproken is de levering wel goed

Helaas niks ontvangen

Vorige week bestelling gedaan. Dag er naar keurig track via mail, hij zou ‘s avonds bezorg worden. ‘s avonds melding van vertraging. Helaas tot op heden 5 dagen later nog niks in huis! Zaterdag melding gedaan. Ik moest nog maar even wachten. Nu geen reactie meer. Snap de drukte qua de feestdagen. Maar zijn nu week verder

Ik had niks ontvagne en moest zelf bellen om te horen dat het niet goed verstuurd was

Ik heb voor de sint een leuk kadootje besteld maar er bleek niets te gebeuren. Zelf gebeld en toen te horen gekregen dat het pakket blijkbaar niet goed verstuurd was en omdat het terugkwam dachten ze dat ik het niet wilde???? Anyway, na dat telefoontje is het alsnog opgestuurd en kwam het de volgende dag toch aan.

Levering duurde lang

Levering duurde lang

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports