Niet blij omdat bestelling geannuleerd is van Black friday

Heb een bestelling geplaatst op black friday, voornamelijk omdat schoenen in promo waren. 2 weken later krijgen we te horen dat ze ze niet meer hebben, dus heb geen andere schoenen kunnen bestellen met korting. Dit viel tegen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Fijne webshop

Voor al je volleybal spullen. Snelle levering

Topshop

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, snelle en correcte levering, een aanrader.

In een gekneusde doos 2 rechter voetbalschoenen ontvangen.

Teleurgesteld! Ik had mooie copa mondiale Adidas turf schoenen besteld tegen blackfriday actie. Keek er erg naar uit. Maar werd behoorlijk teleurgesteld. In een gekneusde doos kreeg ik 2de- hands schoenen en beide voor de rechtervoet. Hoe kan dat?

Snelle levering!!

Fast and precise

Good proices and fast delivery

Snel, correct en gemakkelijk

M'n kleinzoon is super blij ermee dus ik als pas weduwe ook. Mooi trainingspak dank u wel tot snel voor weer een bestelling wens jullie fijne sinterklaas en een gezond 2024

Matig

Op een vrijdag een pak van Chelsea besteld. Na een week nog niks vernomen en toen ik belde, kreeg ik een track&trace code. Het pak zou op die dag geleverd worden tussen 10 en 3 maar ‘s avonds om 8 uur was ie er nog niet. Toen kreeg ik een bericht dat het de volgende dag zou worden. Die dag weer precies dezelfde gang van zaken dus na 1,5 week nog geen pak. Dus of de bestelling nou te laat verzonden wordt door voetbaldirect of dat het verkeerd gaat bij dhl; allebei jammer.

Mooie kwaliteit, mooie kleur en zit perfect

Besteld voor mijn oudste. Perfecte pasvorm en ziet er zowel netjes als sportief uit

Zeer snelle levering

Ruim assortiment snaren met scherpe prijzen. Ondanks de Black friday drukte mijn bestelling snel binnen

Slecht

Ik heb een bestelling geplaatst die de volgende dag geleverd zou worden. De bestelling is een week na betaling zonder enige vorm van communicatie niet binnen gekomen. Tot op heden is de bestelling niet binnen. Ik heb een contactformulier ingevuld, waar bij staat dat jullie binnen 1 werkdag reageren, dat is nu 3 dagen geleden en ik heb nog niks gehoord.

Helaas lange levertijd

We bestellen regelmatig bij Tennisdirect en altijd correcte levering. Bij de laatste bestelling helaas al 9 dagen aan het wachten op de levering.

Goed, product voldoet aan de verwachting

Prima service, product voldoet aan de verwachting

Goede product beschrijving

Duidelijke website. Ik kan direct vinden wat ik zoek.

prima levering, snel en precies goede product

prima levering, snel en precies goede product, geen klachten

Goede service kwaliteit en belofte om de zending

Zending op tijd geleverd en goede kwaliteit kleding

Al heel vaak bestellingen gedaan en altijd prima in orde. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Niks ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald maar niets ontvangen. Contact met klantenservice maar geen bericht terug.

Zeer matig verpakt

Een (duur) padelracket besteld die alleen met een dun zakje verpakt was in een veel te grote doos. De grip was verpakt met plastic, dit zat echter zo vast dat ik met het voorzichtig uitpakken stukjes van de grip meetrok. Het is niet onoverkomelijk, maar niet heel leuk als je een nieuw racket koopt.

snelle en corecte levering !!!

ruime keuze en snelle/correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Klant is koning op en top

Altijd supersnelle levering en goede service. Onlangs klein probleempje gehad met 1 van mijn producten die werden geleverd en er werd onmiddellijk een oplossing aangeboden . Zonder naar een fysieke winkel te zijn gegaan voel je toch een goede vibe tussen klant en verkoopteam

Uitstekende service

's Avonds besteld en reeds de volgende dag (getracht) te leveren. Vrienden van DHL hebben schijnbaar om 22.57 uur getracht te leveren... en daarna gaat het retour afzender. Direct gebeld met Runningdirect en nieuwe verzending gemaakt, leveringspoging idem. Gebeld en nogmaals verzonden, nu als daglevering. Eind goed, al goed. Pluim voor de klantenservice!

Top prijzen, voor top producten en een top klantenservice bij probleempjes! Blij mee!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports