Mijn bestelling had ik snel in huis

Snel gevonden, levering zeer snel.

Topservice!

Top service en goede info omtrent levering!

Snel geleverd!!

Vandaag besteld, morgen netjes geleverd!

Goede aanbiedingen en goed kwaliteit!

Top schoenen

Ik gebruik ze voor het badminton. Heerlijke schoenen. En prima levering. En een mooie prijs

Snel geleverd. Producten juist

Altijd netjes in orde, levering, producten. Genoeg keuze, goede prijs.

Binnen 24 uur geleverd! Producten zijn goed en zoals omschreven

Snel verzonden

Met Black Friday besteld. Snelle verzending (zelfde avond nog!). Het pakket kon niet in de aangegeven pakketautomaat worden geleverd. Toen kreeg ik een mail dat het op een ander pakketpunt lag. Super.

Ik kreeg tennisschoenen in plaats van voetbalschoenen.

Ik heb dringend nieuwe voetbalschoenen nodig en keek uit naar de levering. Toen ik het pakketje opende was ik erg ontgoocheld. In het pakketje zat een paar dames- tennisschoenen in plaats van mijn paar voetbalschoenen die ik besteld had. Nu moet ik helaas nog langer wachten tot ik eindelijk mijn bestelde paar voetbalschoenen zal kunnen aantrekken...

Goed niks te klagen

Makelijk,snel, goede service

Snelle service en goede kwaliteit

Niet mijn eerste keer dat ik hier bestel. Er is een breed assortiment volleybalspullen. Ik koop zelf altijd mijn Mizuno volleybalschoenen bij volleybalshop.nl. Goede kwaliteit: een aanrader!

Later geleverd dan vermeld op de site

Het artikel zou volgens de site de dag na bestelling geleverd worden. Dit werd uiteindelijk 2 dagen na bestelling. Hierdoor kon ik niet van het artikel gebruik maken op de dag waarop ik het eigenlijk nodig had. Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd met een bestelling. Verder is het artikel zoals omschreven.

Snel en betrouwbaar

Ruim assortiment, snelle levering.

Beste service

Beste service dat ik heb nog niet gezien

schoenen zijn nog niet geleverd

bestel precies ging prima alleen nog geen schoenen geleverd gekregen, die zitten nog in de molen bij DHL

Zeer slecht. Bestel hier nooit meer

Voor €2200 besteld en na 10 dagen nog niet binnen. Niemand te bereiken als je belt. Drie keer een half uur aan de lijn gehangen.

snel

goed tennisassortiment

Vlot en juist

Snelle bezorging, juiste maten

Bestelling geplaatst 7 dagen geleden en nog niks on5

Heb 7 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Krijg maar niks te horen waar het blijft.

Snelle service, mooie kwaliteit bedrukking.

Goed op de hoogte gehouden van levering.

Hele goede service en kwaliteit

Hele goede service en kwaliteit!

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VERZOEK ONTVANGEN

De eerste voetbalschoenen heb ik teruggestuurd omdat ze te klein waren. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Ik wil graag weten wanneer ik mijn geld terugkrijg. Mvg Ivan Gordillo

snel en goed

snel

Ik ben niet tevreden

De Adidas slippers zijn te smal, kan ze niet aan. En het adidas trainingsjack is te groot. Misschien dan toch maar naar de winkel. Graag zie ik een positieve afwikkeling, tot nu toe niks vernomen, zal wel door de drukte komen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports