Niks ontvangen

Tot heden niks gehoord en niks ontvangen. Dé zaalhockey is al begonnen maar zonder sticj

Prima snelle service

Goede snelle service en prima assortiment

Minder prettige aankoop

Geachte Bij mijn laatste was er op de rugzijde een vlek. Bijzonder jammer. De overige artikels waren oké. Toch heb ik nog vertrouwen in het bedrijf Tennis direct nl.

Wekenlang wachten op een simpele bestelling en daarvan niet op de hoogte worden gehouden

Niet van deze tijd dat wachten en daarvan ook niet op de hoogte worden gehouden, raar

heel fijn

snelle levering en goede materialen

Ik heb nog niks ontvangen en er wordt ook niet gecommuniceerd wanneer de hockeystick wel binnenkomt

Slechte communicatie

Na 4 werkdagen nog steeds de bestelling niet ontvangen

Na 4 werkdagen nog steeds de bestelling niet ontvangen terwijl op de website wordt aangegeven volgende dag in huis

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Niets ontvangen

Een week later nog steeds niets ontvangen en geen bericht gehad. Bij melding hierover komt er een reactie, waarbij de hoop dat wij de spullen binnen enkele dagen alsnog krijgen vervliegt. Op het verzoek tot een andere oplossing te komen, dan wel te annuleren volgt wederom geen reactie. Dat deze verzoek tot beoordeling komt, zonder dat wij spullen hebben ontvangen geeft aan dat er nog aardig wat werk verricht dient te worden achter de schermen.

Levering was vertraagd

Is vannacht om 23.38 aangeboden, waar ze vrijdag hadden moeten leveren. De hockeystick gaat terug

niet geleverd

we zijn een week verder en ik heb nog niets ontvangen. Er staat voor 22.00 uur besteld = morgen in huis.

Goede service!

De bestelde voetbalschoenen waren een aantal dagen later afgeprijsd. Het verschil kregen we netjes teruggestort!

Kan niet inloggen

De site gaf de hele tijd aan dat combinatie inlog en wachtwoord niet juist was. Opvragen nieuw wachtwoord gaf aan dat dat momenteel niet mogelijk was. Heel onvriendelijke site. Mogelijk alleen via telefoon zo’n last. Maar inloggen op account blijft al dagen k gewikkeld

Zoals verwacht

Geen antwoord van customer service

Product te klein , geen antwoord , geen terugbetaling, ik wacht nog steeds…

Ik wacht nog steeds

Nog steeds niks ontvangen en geen reactie op mijn mail

Fijne medewerkers aan de telefoon.

Ik kreeg een kortingscode die niet werkte, maar na telefonisch contact kreeg ik een nieuwe die wel werkte.

Ik heb niets ontvangen

Jullie zijn steeds heel erg snel voor het krijgen van een goed review en als je de klantendienst wil bereiken moet je dagen wachten op een antwoord. Ik heb niets ontvangen

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit

het bestelde is keurig verpakt en op tijd bezorgd

Alles naar wens

Lopende actie onjuist uitgevoerd en oplossing is bedroevend

Zie gestuurde e-mails.

Ze kunnen in drukke tijden het werk niet aan.

Levertijden worden niet gehaald en ze sturen zo maar iets , wat niet besteld is. Als je dan een bericht naar de „klantenservice „ stuurt, wordt daar niet op gereageerd. Arrogantie ten top en dan ook nog vragen om een goede beoordeling. Ik doe het niet weer.

Goed geholpen

Product bleek niet leverbaar maar snel een ander voorstel gekregen waardoor het nog mee kon met de levering.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports