Nog niets ontvangen

Bericht gekregen van BPost dat pakje er is, berichtje is in het Engels, maar op het afhaalpunt kunnen ze niets vinden. Echt jammer want van tennis direct ben ik zeer tevreden

Kwaliteit is goed maar bezorging niet

Geen bericht gehad dat het pakket was aangekomen op het DHL punt. Na contact met HD wel binnen 24 uur reactie gehad dat het daar klaar ligt. Kwaliteit van de kleding erg goed, pasvorm ook (Indian Maharadja).

Veel keuze direct zeer snel geleverd

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Tevreden over de producten

Ik ben erg tevreden over de producten. De levering was wat langzamer dan verwacht, en daarnaast werkt de website niet helemaal perfect. Mijn producten werden telkens uit mijn winkelwagen gegooid. Dit is niet de eerste keer dat ik hier tegenaan ben gelopen.

Ze hebben ons goed geholpen met nieuwe handbalschoenen

De vrouw aan de telefoon heeft ons goed geadviseerd.marit is heel tevreden met haar nieuwe schoenen. Ze geven meer steun en zorgen er voor dat ze hoger kan springen en sneller kan draaien.

Artikel werd op tijd bezorgd. Verder een royale keuze in schoenen, niet altijd de juiste -grote- maat op voorraad. Maar de reguliere sportzaak heeft die, naar eigen ervaring, ook niet paraat.

Pakket na een week nog niet binnen

Levering via dhl dramatisch inmiddels 2 x vertraagd, we zijn ruim een week verder en nog niets binnen

Goede prijs en snel geleverd

Schoenen zijn top

Slechte bezorging

Na 1 dag geen contact over de bezorging, van pakket.

Beter koop je hier niks

Klantenservice is verschrikkelijk. Ik wacht al 2 maanden op mijn geld terug voor geretourneerde schoenen

Goede keus, snel geleverd

Alles wat ik had besteld was op voorraad, pastte en werd binnen een werkdag bezorgd.

never received my order

after placing my order, I sent you an email because I made a mistake in the delivery address. I never heard back from you and I never received my order. I tried to contact you but was unsuccessful.

puik

alles volgens belofte s

Lange levertijd

De 13 e een bestelling geplaatst vandaag de 23 e nog steeds geen bevestiging dat artikel verstuurd is of track and trace ontvangen, jammer!

Geen mail gehad dat. Product weer op voorraad was

Jammer dat ik geen bericht had ontvangen dat mijn gewenste product weer op voorraad was. Levering was weer super goed

Perfecte kwaliteit en snelle levering

2 indoorhandschoenen voor kinderen gekocht. Snelle levering

Goede en vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice die hun afspraken nakomen.

Prima sportschoenen gekocht. Met advies om iets grotere maat te nemen ivm klein uitvallende schoen. Fijn dat dit advies benoemd werd bij het artikel. Ik heb nu goed zittende sportschoenen en ben er heel blij mee!

Veel extra kosten

Handschoentjes besteld, verzendkosten betaald , te klein, terugsturen rekenen jullie 1,95 nu weer nieuwe besteld, weer verzendkosten, dus nu maar twee paar besteld en degene die niet past weer terug gestuurd weer 1,95 Al met al veel extra kosten. Dat doe ik dus niet meer

Geen retourticket

Beste, er zat geen retourcode in mijn pakket, enkel 1 A4 met de bestelling. Ik had de schoenen dus graag teruggestuurd om nadien nieuwe te bestellen. Kunnen jullie mij aub asap een retourbon voorzien? zodat ik ze nog voor zaterdag op de post kan doen. zondag vertrek ik namelijk op verlof

Groot assortiment, Interessante aanbiedingen en krankzinnig snelle bezorging

Ik denk dat de mensen bij Running Direct op dezelfde schoenen lopen, die ik zojuist heb gekocht. Zelfs de bestelling die ik op zondag had gedaan was binnen 24 uur thuis bezorgd. Hoeft van mij eerlijk gezegd niet. Hardloop schoenen zijn nu niet echt de artikelen die je stante pede nodig hebt. Dus van mij mogen jullie de mensen op zondag wel rust geven :)

Hoge verzendkosten

Scheidsrechterskaarten van 11x 8 in een envelop van 28 bij 38 als pakketje verzonden, terwijl het ook als brievenbus post kan. Zou bijna 5 euro schelen. Te dwaas voor woorden

Snelle levering en ook een goede retour afhandeling.

Snelle levering en ook een goede retour afhandeling.

4,01201E+11

Je n’ai pas reçu ma commande

Goede prijs super snel geleverd

Producten zijn prima, eenvoudige website, en heel snel geleverd. Top

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports