Service

Snelle levering en verder is het een cadeau

Perfect in orde

Duidelijk, net en snelle service!

Goed.

Hockeydirect heeft keurig werk verricht. Helaas had de bezorging door drukte flinke vertraging. Net op tijd voor de verjaardag gelukkig.

Goede service en kwaliteit

Bestel regelmatig, altijd snelle levering en goede kwaliteit

Tot twee keer toe is mijn bestelling kwijtgeraakt.

Tot twee keer toe is mijn bestelling kwijtgeraakt, helaas nooit ontvangen. Ik had meer verwacht van de service.

Goede service en communicatie

Product wat ik besteld had was niet meer verkrijgbaar. Een supergoed alternatief voorgesteld. Hier hele vlotte persoonlijke communicatie over. Top geregeld!

snelle service en goede maten

Kleinzoon erg blij met zijn mooie stick!

Snel en stipt

Nooit zo correct een levering gehad

Meerdere keer wat besteld en gaat altijd goed

Mooie collectie en goede service

Snelle levering! Doet wat je besteld!

Snelle levering! Doet wat je besteld!

Tennis broek

De broek is heel mooi de sevice van tennis direct ook alleen de vervoerde DHL is vreslijk but Eerst maken ze de broek kwijt daarna stuurt tennis direct het geld terug ik bestel een nieuwe afleverem bij dhl dat gaat goed ik stuur hem retour omdat hij te groot was ik krijg geen terug stuur mail van DHL helaas moet ik nu maar afwachten of ik het geld van tennis direct terug krijg want DHL snapt noet waar de retour mail is gebleven dus ik kan ook niet bij tennis direct gaan vragen want ik heb geen bewijs dat hij retour is Conklusie ik koop nooit meer bij een web winkel die laat bezorgen dopr DHL Thea bruikman

Als je weet wat je wilt, dan is dit een prima shop. Wordt ook snel geleverd…

Snelle service en goede producten

Erg blij mij de snelle levering en producten voldoen aan de verwachting!

Levering top. Reactie op vragen kan sneller

Ik had een paar vragen over een product, helaas duurde het wel een aantal dagen voordat het antwoordt gegeven was. Levering was zeer snel goed en netjes ingepakt

Snelle, goede levering

Ik bestelde rond 17.30 uur en de volgende dag was de bestelling om 14 uur al binnen. Goed proces en duidelijke communicatie. Doordat ik een product kocht met grote korting was de prijs ook nog eens heel fijn.

Geen bezorgd mail ontvangen

Ik heb twee keer wat besteld en beide keren heb ik geen mail gehad dat het pakket bij het pakketpunt is geleverd. Ik heb hierover met hockeydirect.nl gemaild maar nooit antwoord gehad. Ik heb ik nooit wat ontvangen in de spam mail.

Wij zijn nog afwachting van de levering

Over de levering van het eerste rokje, helaas verkeerde maat en terug gestuurd, zeer snel geregeld. Het 2e rokje dat besteld is, zijn wij nog steeds aan het wachten tot deze netjes is geleverd… dhl zegt aan de deur geweest te zijn tot 2x toe… onze ring deurbel zegt iets anders… er is helemaal Geen bezorger geweest…. Hoop dat het voor aanstaande woensdag geleverd wordt, het is een cadeau voor de verjaardag van mijn dochter….

Supersnelle service

Ik ben heel blij met het product. Dank jullie wel. Groetjes

verkeerde geleverd

ik heb het verkeerde binnengekregen

livraison a temps

produit livré vraiment dans les temps et top qualité

Hele snelle levering, zelfs in Duitsland

Snelle levering naar Duitsland. Product goed

Ik had knie bescherming bestelt en ze kwamen binnen een dag

Het was echt snel aangekomen en ze zijn heel goed voor wedstrijden en ze zijn wel zacht ik kon erop rekenen dat voor de training kwam dus goed gedaan !

Trainingspak zit goed en kwaliteit is ook prima

Tevreden over de snelle levering en ruime keuze. Wel vind ik het bedrijf slecht telefonisch bereikbaar.

Ik heb voor mijn zoon schoenen besteld. De levering was snel. Helaas was de 1e levering vd schoenen qua schoenmaat net te klein dus retour gestuurd......daar nog van afwachten hoe mijn mening daarover is. Maar gelijk nieuw paar besteld van een maat groter. En volgende dag konden we de schoenen al ophalen bij de gekozen afleverpunt. Mooie schoenen. Kind blij...ik blij

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports