Op dit moment slecht georganiseerd

Veel langere levertijd dan de website aangeeft en bedrijf kan zelf kon zelf ook niet aangeven wanneer eea geleverd zou worden. Daarnaast shirt kwijtgeraakt richting DHL.

Vriendelijk, snel en servicegericht

Vriendelijk, snel en servicegericht

Iets langzamer dan een bedrijf als Bol ofzo maar nog steeds snel, dag of 3 en goed. Goede prijskwaliteit verhouding

Geen of nauwelijks respons

N.a.v. aanmelding retour. Geen retourbon bij levering. Navraag hoe retourbon aan te maken, één week later bericht. Op site niets vsn aanmask retourbon te vonden. Dan met retour de pakbon maar meegestuurd. Anderhalve week later blijf ik in het ongewisse of retour inmiddels is verwerkt! Gewoon heel slecht dus voor eeninternet aankoop.

Is een leuke trui maar alleen te klein ga een nieuwe bestellen. Deze komt retour

Snelle verzorging en bezorging

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling.

Mijn bestelling zeer correct en snel afgehandeld!

Aankoop padelraket

Alles TOP in overeenstemming met wensen!

Hele snelle levering

Snel geleverd en van topkwaliteit.

Perfect service

Goede prijzen, snel aanlevering.

Organisatorische ramp

Bestelling nooit aangekomen. Misverstand met bezorgingsdienst en na heen en weer gemail gehoord dat het product niet meer voorhanden was en dat ik mijn geld terug kon krijgen. Heel vermoeiend allemaal. Hierna andere schoenen besteld, dat ging gelukkig beter. Dit tekstvak werk trouwens ook heel onplezierig, er is geen cursor ziochtbaar.....

Levering nooit ontvangen en na verzoek geld retour ontvangen

Levering nooit ontvangen en na verzoek geld retour ontvangen

Goed spullen

Goede kwaliteit snelle levering

Goede levering

Het gekochte artikel is.goed en snel geleverd. Goed verpakt en artikel bevalt goed.

Niet volgens verwachting

Schoenen waren niet de volgende dag in huis zoals vermeld op de website. Schoenen waren al eens gedragen zaten geveterd in de doos en de zool was stoffig.

Best price! Easy ordering! Quick delivery!

Prima online shop!

Ik heb een mooi grien Adidas traningsjack gekocht voor een prima prijs. En werd supersnel keurig thuis bezorgd.

Snelle levering, goed online advies

A

Snelle en correcte service

Ik weet het nog niet

Helaas heb ik mijn bestelling terug moeten sturen, omdat de tennisschoenen te klein zijn. Indien ik mijn geld snel teruggestort krijg geef ik een hoger cijfer, even afwachten

Snel en netjes geleverd

Keurig geleverd, scherpe prijs!

Snel

Snelle nette levering

Fijne en overzichtelijke site.

Makkelijk bestellen

Bestellen gaat gemakkelijk Gratis verzending bij een bepaald bedrag Helemaal top

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports