Snel en goed bezorgd . Goede kwaliteit

Goed en betrouwbaar bedrijf . Levert snel en goed . Mooie prijzen voor goede producten

Wrong product

I did order a kz winter jacket but the logo from kz is missing

Website duidelijk en snelle levering

In eerste instantie te kleine schoenen besteld. Retourneren gaat eenvoudig. Juiste maat na een paar dagen alsnog beschikbaar. Helaas heb ik mijn geld nog niet terug ontvangen. Dat zou wel wat sneller kunnen.

prima service

Alles in zeer snel geleverd en de goederen waren prima.

Top site

Levering was snel, prijs was goed. Dochter blij met haar nieuwe bedrukte shirt!

Niet aangekomen

Het is nog steeds niet aangekomen.

Korte bon die niet online kan

Onlangs bestelde ik 2 bonnen van 75 euro. Spijtig genoeg konden deze niet via mail dus was het een fysieke bon die ik via de post moest ontvangen. Deze zijn amper geldig tot eind December dit jaar. Dus 150 die gespendeerd moet worden binnen de 2 maand....

Goed geholpen ondanks de winkelwagen die niet meewerkte. Vriendelijk en behulpzaam

Goede kwaliteit van de producten

Dhl is zwaar ruk. Neem andere bezorger

Dhl houdt zich nooit aan de gemaakte afspraken. Totaal geen service

Snel geleverd goede producten

Tennisschoenen besteld. Volgende dag binnen. Blij mee

Snel en netjes verzonden

Soms mooie outlet/aanbiedingen, fijn voor kleinere portemonnee. Verder een nette en snelle verzending, zoal je dat ook verwacht.

Kleur klopt niet

Kleur vh geleverde product is echt heel anders dan op de site (veel donkerder). Als het reëler was geweest had ik het niet besteld. Helaas moet je naast de, al best wel hoge, verzendkosten dan ook retour kosten betalen waarmee het een heel duur geheel is geworden zonder resultaat. Overigens snelle en nette levering.

Verschrikkelijk

K*t site, giftcards werken niet. Wil je bestellen gooit de site tot 2x toe mijn winkelwagen leeg. €35 aan giftcards zo de prullenbak in! Nooit meer tennisdirect

Klacht afhandeling uitstekend.

Lekker makkelijk bestellen en snelle levering. En belangrijk goede en leuke aanbiedingen

Slechte bezorging en opvolging klantenservice

DHL bezorger heeft het pakket ergens in de straat afgeleverd zonder vermelding van welk huisnr. Oplossing van de klantenservice is om zelf maar overal maar te gaan aanbellen en navragen of het pakketje is aangenomen.

Goede service!

Gemakkelijke website, veel keuze en goede service!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Snelle levering. Ik ben heel tevreden

prima bereikbaar snelle levering

Goed en duidelijk

Snel goed en voordelig

Snelle afhandeling, goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

super

Vlugge levering. Artikelen van goede kwaliteit

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports