uitstekende levering

het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Mijn bestelling NIET ontvangen!

Een week geleden een beachvolleybal besteld. Heel netjes door jullie verzonden met DHL. Helaas is het pakketje ergens bij de DHL kwijtgeraakt. Gisteren bij jullie telefonisch een klacht ingediend. Er wordt een onderzoek ingesteld. Maar daar heb ik op dit moment niets aan! De beachvolleybal was een cadeautje voor de verjaardag van mijn dochter en was reeds betaald. Nu ben ik het geld kwijt én heb geen beachvolleybal én inmiddels is de verjaardag van mijn dochter voorbij zonder cadeautje.

Snelle levering, echter is het product van bagger kwaliteit

Joggingsbroek 2 dagen aangehad en ziet er meteen al niet meer uit. Zit nu al vol met pilletjes en oogt armoedig.

Willen wel verkopen maar geen moeite als je onderdelen nodig hebt

Heb losse goaltjes waar een paar onderdelen van stuk zijn gevraagd of en hoe ik deze zou kunnen bestellen. Helaas was het antwoord wij verkopen deze niet op onze website.

Het was er erg snel

Toen ik m’n bestelling had geplaatst stond er dat ik zaterdag m’n pakketje zou krijgen. Alleen was hij er veel eerder. Daar was ik blij mee :)

Prima bal!

Goede grip en mooie kleur!

Snelle levering en product was perfect

Perfecte snelle levering!

Top service!

Netjes verpakt en snelle levering

Snelle service!

Snelle service en goede aanbiedingen

Slechte klantenservice

Klantenservice mag zeker beter! Zowel via mail , chat, en telefonisch. Ik had dubbel betaald. Wat een gedoe, om iemand überhaupt te laten snappen wat er fout was gegaan. Via de chat wordt niet eens verteld met wie je spreekt. Wordt je gewoon met je en jij aangesproken. Via de mail krijg je gewoon Geen reactie meer. Aan de telefoon schiet het ook niet op, onvriendelijk, niet meedenken, heel apart. Mijn ervaring was voorheen altijd goed. Weet niet waar het mis gaat. Maar het gaat mis. Ik bestel hier verlopig niet meer.

Snelle bezorging!

Kon de volgende dag al ophalen, alles compleet en tevreden mee

Snel geleverd, alleen de Osaka longsleeve was beetje aan de kleine kant

niets ontvangen

na week nog niks

heel fijn geholpen

Ik kreeg niet direct contact vanwege drukte, maar eenmaal in contact werd ik heel fijn geholpen. Snel geld terug teruggekregen voor een bestelling die naar een verkeerd adres was gegaan

Vlotte levering

Mijn pakket is in een ander service point beland

ik heb een pakket besteld naar een DHL service point. Nu is het heel ergens anders naartoe gestuurd en kan ik het niet ophalen (te ver weg). Logica ver te zoeken. Zou fijn zijn als spullen geleverd worden bij het adres dat ingevoerd wordt.

Goede kwaliteit. Snelle bezorging

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit goede levering

Tevreden.

Tevreden over het materiaal en de communicatie van de verzending.

Snelle service en goede producten

Tevreden, bestelling snel ontvangen en broeken zoals gewoonlijk prima.

Bizar

Ik dacht dat ik L had besteld, heb ik S besteld!!

Perfect ervaring met PadelDirect

Prijs kwaliteitsverhouding prima, snelle levering, top.

Geen giftcards in de bestelling, geen antwoord nog

Een cadeautje gegeven in giftcards, betaald, maar zaten niet in de pakjes. Gebeld, gemaild met foto’s en niets gehoord nog

Goed product, snel geleverd

Ik had die sokken snel nodig en ze werden geleverd in 24 uur.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports