Top kwaliteit en top service

Klantenservice goed bereikbaar. Snelle levering. Goede producten, duidelijke productomschrijving. Als er iets is, doen ze niet moeilijk en denken met je mee.

Zeer snelle levering

's Avonds besteld en de volgende dag in huis

Super snelle levering

‘s middags besteld de volgende dag werd het pakketje al bezorgd.

Fantastische service

We hadden contact met klantenservice. Perfecte service!

Snelle levering maar omschrijving anders dan werkelijkheid.

Omschrijving van artikel (schoenen) komt niet overeen met werkelijkheid. Schoen heeft géén sokachtige pasvorm en ook geen brede pasvorm.

Top levering

Ik bestelde zondag en het kwam dinsdag aan

Snelle levering voor exlusief producten met concurrerende prijs

Was al bekend met Tennisdirect als oud-tennisleraar. Vond daar mijn favoriete Nike tennisschoenen uit 'oude tijden' als een soort jubileum remake: de Nike Air Zoom Vapor 9.5 Tour Premium. Direct (what's in a name ;-) twee paar besteld. Binnen twee dagen stond ik op de baan in mijn nieuwe schoenen. De kleur is wel een beetje heftig, maar ze voelden weer vertrouwd aan.

Trage levering & service.

Trage klantenservice, levering niet volgens levertermijn op de site.

Snelle levering en bij acties lage prijs vertering

Harde werkers

Slecht

Schoenmaat 44 besteld, maat 36 ontvangen

correct en snel geleverd!

Voetbalpakje voor m’n zoon besteld. We waren een beetje laat met bestellen maar het kwam precies op z’n verjaardag binnen!

Supersnel

Vlot besteld, de volgende dag al thuis en mooie kwaliteit!

Slechte service en communicatie

Broek gekregen met logo erop van andere club. Mail gestuurd, maar nog altijd geen reactie gekregen voor passende oplossing. Levering is snel, maar service is slecht.

Besteld en 2 dagen erna al aan de deur, Helaas was ik niet thuis dus het zou de volgende dag bij een dhl punt worden afgegeven in onze woonplaats. Helaas lag het pakket de volgende dag niet op het afhaalpunt in onze woonplaats maar een andere woonplaats. Wij moesten nu de auto pakken om het pakket op te halen. Heel jammer sit

Nog steeds niet geleverd door DHL

Tennisdirect is een prima site, de vervoerder DHL maakt er een potje van. Ben een week verder en heb nog niks geleverd gekregen.

Betrouwbaar en snel

Ik ben een terugkerende klant

Snel en goed!

Prijs/ kwaliteit goed. Gekozen uitvoering had niet gewenste uitstraling. Klantenservice heeft bezwaar direct opgepakt en binnen 24 uur naar tevredenheid afgehandeld. Top!

Snelle service, volgende dag in huis en goed verpakt

Prima geregeld

Prima geregeld en heldere communicatie. Nu nog de prijzen iets aanscherpen..

Hele snelle levering

Tot 2x toe iets besteld en beide keren heel snel de levering binnen.

Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Snelle levering en service

Altijd een snelle levering en goede service.

Geweldige schoenen voor een leuke prijs

Goed geslaagd

Vlotte levering

Na mijn bestelling werd het product precies geleverd zoals op de website beschreven stond.

Het probleem met de voetbalschoenen van mijn zoon werd snel en goed opgelost. Complimenten!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports