Ik ben erg blij met de service en levering, ga zo door

Ik ben erg blij met de service en levering, ga zo door

goede collectie, goede prijzen en betrouwbare levering.

Kreeg altijd alles wat ik had besteld snel geleverd.

Geweldige service!

Geweldige service en klantcontact

De bestelling was razend snel binnen en ik ben erg blij met mijn schoenen

Goede prijs en super snelle levering!

Zaterdagavond 20 uur besteld en maandagmiddag 15 uur in huis! Superfijn en superblij met mijn nieuwe Mizuno hardloopschoenen! Doorrrrrrr met de kilometers

Betrouwbare webshop met zeer ruime keuze, goede service en snelle levering!

Voor mij is TennisDirect.nl een fijne webshop, duidelijk en ruim assortiment. De levering is snel. Goede kwaliteit spullen!

Makkelijk besteld en snel binnen

Makkelijke website om te bestellen. Snel thuisbezorgd

goed en betrouwbaar.

Ik heb Hummel Trainingsbroek besteld. netjes verzonden via dhl. goed track,trace info. 27 juni besteld, 1 dag later geleverd. Uitstekend. Alles ok. Top. Ga zo door. Aan te raden voor iedereen. Dank.

Overzichtelijke website en snelle levering

GEWOON GOED

Ze doen wat ze zeggen en leveren goed, op tijd en in stevige verpakking

positief

Werd in winkel goed geholpen en kreeg waardevolle tips .

Zeer snelle levering en een goede prijs.

Op zondagmiddag Hoka Mach 6 besteld tegen een scherpe prijs. Binnen 24 uur zijn de nieuwe schoenen thuis afgeleverd. Zeer tevreden.

Slechte levering

Niet na 1 dag geleverd zoals op website staat. Kreeg na 1 dag een veel te lange email over waarom levering later zou komen. Had gelijk moeten weten dat levering na 1 dag niet ging lukken.

Vlotte levering tegen scherpe prijs

Al jaren draag ik KSwiss schoenen en het vorige paar was eigenlijk op dus heb ik precies dezelfde weer besteld bij Tennis Direct. De ene dag besteld de andere bezorgd. Zo gemakkelijk en perfect geregeld.

Helemaal top!

Hier mijn hardloopondershirt gevonden in mijn maat en op voorraad, waardoor het shirt nog op tijd geleverd kon worden voor mijn lange weekendrun. Prima geregeld!

Slecht

16 juni bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen

Goede en snelle service !

Eerst telefonisch contact gehad . Goed geholpen aan de lijn .

Super Ervaring!!1

Altijd goede ervaring ...top kwaliteeit producten en vriendelijk personeel. Ik heb wel een advies en deze vrindelijk...de vanaf 79 euro verzending gratis ziet niet zo goed uit ,vooral met klanten die al jaren bij jullie bestellen. Ik denk dat je dit bedrag moet verlagen tot onder de 50, bijvoorbeeld 49 in het begin en dan misschien nog lager. Zal het beste zijn voor jullie maar ook voor ons als klanten!!! Dank u!

Snelle service vooral

Alles steeds in orde

Goede product

Alleen het afleveren met dhl wat een slechte service hebben ze zeg en dit is niet de eerste keer dat er problemen waren met hun!

Exact als verwacht

Wat wil je nog meer?!Alles volgens verwachting! Geleverd binnen het tijdvak wat aangegeven werd. De kleding is een goede kwaliteit en goed van kleur. Pasvorm en maat precies wat beschreven stond. Heerlijk als alles betrouwbaar blijkt.

Fantastische Webshop.

Grote keus trof ik aan bij RunningDirect.nl en dat met een hele mooie prijs. Snel geleverd. Helemaal blij. En hardlopen nu, als een wervelwind!! Mooie schoenen heb ik gescoord. Echt een aanrader!

Superwinkel

Alles altijd keurig verzorgd en van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijs.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en assortiment snelle levering

Met de winkel is niks mis, maar…

Het racket past niet eens in de tas en dat voor een combipack.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports