Retourverwerkingskosten???, jammer.

Soms is het product niet helemaal wat je in gedachten had. Naast verzendkosten, moet je nu ook rekening houden met retourverwerkingskosten. Voor mij in ieder geval een extra drempel om bestellingen te plaatsen.

top ivm bestelling en LEVERTIJD

Heb voor tennisschoenen gekozen en moet toegeven een vlugge en juiste levering van toepassing is, kan niets verbetert worden.

Weer super

De bestelling was weer super snel en netjes bezorgd

Bestellen en ontvangen zo simpel

Schoenen uitgezocht, besteld en de volgende dag kon ik de schoenen aantrekken. Ook al een paar keer gebeld en prima te woord gestaan.

Al vaak iets besteld, altijd top geregeld

Vaak spullen besteld altijd goed geregeld.

uitstekend

zeer goed bevallen, keurig op tijd geleverd.

deze keer top

deze keer alles goed gegaan en ook optijd geleverd

Goeie website

Hele goede aanbiedingen, ruime keus, snelle levering en prima afhandeling. Ook bij retourneren van aankopen. Doen!

Prima service en snelle levering

Ik had een wedstrijdshirt met rugnummer besteld. Helaas ontbrak het rugnummer. Dit via de mail gemeld en direct netjes antwoord gekregen en er werd direct naar een oplossing gezocht. Binnen twee dagen was het juiste shirt geleverd! Dat noem ik nu hockey-directe service!!! Chapeau!

Snelle levering en eenvoudig terugsturen als een kledingstuk niet past.

TennisDirect bezorgt altijd correct en de terugbetaling worden vlot uitgevoerd.

Idem

Je krijgt wat je ziet en snel

Duidelijke website. Producten worden netjes verstuurd, ook met duidelijke en makkelijke retour opties als het nodig is. Als klant heb je een fijne persoonlijke omgeving waar je ook bestellingen uit het verleden kan zien.

Zeer positief

Onlangs ben ik in de fysieke winkel in 's Hertogenbosch geweest en heb ook meerdere online bestellingen gedaan. In de winkel kreeg ik een goede service. Zij namen de tijd om mij te adviseren, zij hebben kennis van zaken en daarnaast is er de mogelijkheid om sportartikelen uit te proberen. Ook de online bestellingen gaan altijd goed en worden snel geleverd. Laats kon er niet worden voldaan aan de genoemde levertijd waarop ik hierover netjes werd bericht. De vokgende dag had ik mijn bestelling alsnog in huis. Kortom een tevreden klant!

Altijd snel en correct geleverd.

Mooi assortiment. Goede prijzen. Snelle en correcte levering.

Als een kind in een snoepwinkel

Ik sgop graag bij Voetbaldirect. Mooie spullen, veel keus en fijn dat de mogelijkheid er is om te bedrukken met de eigen naam. Super tevreden met deze webshop!

Goede en snelle service

Goede service en makkelijk contact

Geweldige service.

Goede communicatie, snelle levering,en zer klantvriendelijk en goede service.

Voor herhaling vatbaar

Voor het eerst besteld op zondag hier en binnen 15 uur was mn bestelling binnen alles was netjes ingepakt!

Goede producten, uitstekende service!

Producten 's middags besteld, volgende dag in huis. De sticks waren net iets kleiner dan gedacht, retour sturen is heel eenvoudig en vervolgens een vlotte afhandeling. Prettig telefonisch contact en vlotte reactie per email. We blijven zeker vaste klant.

Snel, vriendelijk

Verschillende maten besteld en retour Alles super snel geregeld

Snelle goede levering

Mooie en goede producten, snelle levering.

Zeer Snelle Service en goede producten

De hockeyschoenen voor mijn dochter waren snel besteld en werden de dag erna afgeleverd. Omdat deze s avonds op de planning stond, ontvingen we een extra e-mail van hockey direct. Erg goede service dus!

Uitgebreide keuze en perfecte levering

Zie bovenstaand bericht, alles staat erin.

correct artikel zoals beschreven alles klopt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

perfecte site met een ruime keus en overzichtelijk

mijn cijfer zegt genoeg

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports