Goede kwaliteit en snelle levering!

Zeer snelle service!

Dag na het bestellen alles al in huis. Retourneren gaat ook zeer vlot.

Goeie aankoop

Sport sokken van goede kwaliteit en fijn draag comfort .

Erg vlot geleverd !

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, waarbij ik precies kon zien hoeveel voorraad er van het door mij bestelde artikel was, is alles snel gegaan: de volgende avond stond de bezorger van DHL al voor de deur... Heldere duidelijke website, redelijke prijzen en een nette klantenservice. Ik heb bij VoetbalDirect dan ook al meerdere bestellingen geplaatst en alle bestellingen zijn vlekkeloos verlopen.

Op tijd gekeverd, keurig verpakt. En als je iets retour gaat dan gaat dat ook voorspoedig.

Perfect voor al je hockeyspullen

Ik bestel bijna alle hockeyspullen op hockeydirect. Ze hebben een breed assortiment met lage prijzen en het wordt snel geleverd! Ook hebben ze een goede service dus ik hoef niet meer naar een sportzaal toe en koop heel relaxed alles online op hun site!

Vlotte en goede service

Prima service!!!

Super tevreden met zowel de snelle levering als de producten

Ik ben zeer tevreden over de geleverde artikelen. Kwaliteit is goed en alles is snel geleverd. Ook is er een zeer ruime keuze.

Top !!!

Kwaliteit /prijs van het product heel goed Perfect Service

Wat hun leveren is top sport

Snel,netjes en een gebruiksvriendelijke site topsport

Schoenen op tijd geleverd, maar zitten niet lekker

De rechter schoen zit niet lekker agv een harde plek onder de hiel aan de linkerkant. Kan ik deze schoen omruilen?

Supersnelle levering en nooit gedoe!

Praktische site, snelle levering en ook nooit gedoe met omruilen!

Snelle bezorging en goede prijzen

Grote collectie voor jong en oud. Die door snelle bezorging snel thuis worden bezorgd.

levering

Alles ok

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Goed breed aanbod van volleybal benodigdheden

Bekende volleybal/sport merken, waardoor gemakkelijk een keuze te maken ook zonder te passen. Breed aanbod, met behulpzame reviews erbij. Snelle levering. De geleverde producten voldoen aan de verwachting.

Nooit meer

Super slecht week lang al aan t lijntje gehouden. Zojuist al een gedetailleerde review geplaatst maar die is ook niet doorgekomen volgens mij net zoals mijn pakket waar ik al langer als een week op wacht zonder enig nieuws van jullie kan heel slecht dit Nooit meer!

Prima producten en snelle service

Al meerdere keren hockeysticks, tassen en schoenen gekocht. Zeer tevreden, ook over de service toen een stick helaas snel stuk ging.

Waardeloos

"Laagste prijsgarantie". Niks van waar. Aangegeven dat het racket elders goedkoper was, toch besteld op advies van een medewerker aangezien het verschil gecrediteerd zou worden. Kort daarna de bevestiging gekregen dat het verschil zal worden gecrediteerd. Tot mijn ongeloof een dag later het bericht dat er van allerlei actievoorwaarden zijn waardoor het verschil niet gecrediteerd kan worden.

Geweldige kwaliteit. Alleen voor kids tot 10 mag t iets goedkoper zijn na mijn idee

Snelle levering en goede prijs

Artikel aan een mooie prijs en artikel snel geleverd ook

Alles top

Snel geleverd correcte prijzen

Je wordt goed op de hoogte gehouden over verzending en snelle levering . Goede kwaliteit en mooie kleurrijke sportshirts

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports