Je bestelt bij de volleybalshop maar zij zijn niet altijd de verzender

Eerste pakket inderdaad vandaag besteld morgen in huis. 2de pakket was verzender Passa terwijl ik bij de volleybalshop heb besteld en pakketje is nog niet binnen. Omdat eerste pakket zo een succes was toch vertrouwt en nogmaals besteld helaas 3de pakket ook nog niet binnen.

Makkelijk bestellen en afhandeling

Ik heb oranje shirt met belettering besteld. Dit ging heel makkelijk. Shirt werd heel snel bezorgd. Helaas liet na één wasbeurt belettering al los. Na klacht via klantenservice, snel bericht om shirt terug te sturen met gewenste actie. Verzoek om terugbetaling gedaan en dit werd ook snel teruggestort. Inmiddels nieuw shirt met belettering besteld en ontvangen. Zeer tevreden over handelwijze hockey direct!

Heel snel geleverd

Snelle levering en alles ontvangen zoals besteld. Topervaring

Snelle bezorging

Uitgebreid aanbod topmerken!

Prima, zoals het hoort. Bestelling geplaatst en netjes afgeleverd

Goed, snel en mooie aanbiedingen

Voetbaldirect top; DHL verschrikkelijk

Snelle en goeie service van Voetbaldirect maar DHL bezorgde het pakket in Waddinxveen terwijl er in mijn woonplaats Gouda 9 DHL afhaalpunten zijn. Ik moest er naartoe fietsen omdat ik niet over een auto beschik. En dan halen ze nog in hun hoofd om de schuld te geven aan Voetbaldirect. Stelletje Duitse dorps*****en.

Prima product, snel geleverd

Prima product, snel geleverd, maar waarom ik bijna 6 euro betaal voor een pakketje dat door de brievenbus past is me een raadsel.

FANTASTISCH

Site is duidelijk Prijs is goed Levering snel

Erg snelle levering, top!

Snelle levering, super fijn

Snelle levering, mooi geprijsd

Mooie Nike tech broek kunnen bestellen voor de halve prijs. De broek zeer snel ontvangen. Zaterdag 23u besteld maandag bezorgd!

Goede prijs en snel geleverd.

prima shop

Tennisbroek besteld, keurig op tijd geleverd

Snelle service, goede prijzen

Snelle service, goede prijzen

Goede ervaringen

Goede prijzen en snelle leveringen. Wat wil je nog meer.

Snelle levering, juiste artikel

correct

producten zijn zoals afgebeeld, werden op tijd geleverd. En, in ons geval was het product niet volledig naar de omschrijving en na een kort berichtje werd dit onmiddellijk recht gezet. Correcte manier van werken!

Beter als de winkel

Bij RunningDirect hardloopschoenen besteld van de merken Brooks en Asics. Voor ultra demping gekozen ivm gewrichtsproblemen aan mijn knieën en lage rugpijn. Schoenen zitten geweldig. Vallen goed op maat. Ik ben voor mijn eerste paar Brooks hardloopschoenen bij een winkel van RunningDirect in Dordrecht geweest. Goede uitleg over de verschillen in hardloopschoenen. Dit is aan te bevelen als het je eerste paar is.

‘Deskundig’ advies en verzending niet dezelfde dag

In de winkel in De Meern schoenen gepast maar de sale modellen waren daar niet aanwezig. Vervolgens gebeld voor ‘deskundig’ advies met de klantenservice. Persoon had geen idee wat het verschil was tussen 2 modellen Asics. Toen er werd aangegeven dit na te vragen bij collega werd de verbinding verbroken. Uiteindelijk op vrijdag einde dag besteld: voor 22 uur zou dezelfde dag verzonden worden maar dat was niet het geval. Op zaterdag gebeld en die persoon kon dat bevestigen. Pakket was nog niet verzonden maar omdat er al een picknummer was aangemaakt kon ik de bestelling ook niet meer annuleren. Al met al uiteindelijk geleverd wat ik heb besteld maar had meer van Runningdirect verwacht….

Smash

Perfect, duidelijk over bezorging. Goede kwaliteit producten

Ik had een vraag over schoenmaat. Deze werd prima beantwoord

Altijd goed en snel geleverd.

Fijne winkel met hele mooie aanbiedingen.

Na 7 dagen mijn aankoop nog steeds niet ontvangen

Ben heel teleurgesteld in de manier van opvolging. Na 7 dagen heb ik nog steeds geen nieuws waar mijn aankopen zijn. Krijg ook heel weinig of geen informatie. Heel spijtig

Topschoen. Licht maar toch sterk.

Snelle levering. Fijne hardloopschoen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports