Meest betrouwbaar

Alles wat je kwa sportspullen nodig heb vind je hier. Elke bekende sport verkopen ze hier benodigdheden voor. De service is snel gemakkelijk en betrouwbaar in kwaliteit op elk front.

• Geshopt op PassaRunning

Ik was €30 goedkoper dan mijn tennisvriendinnen, zij hadden ze in de sportzaak gekocht. En voor een sportzaak moet reizen.

Prima product, snel ontvangen

Fijne webshop, veel keuze en snelle levering.

• Geshopt op PassaHockey

Ik heb een goede ervaring

Als ik iets haal, dan komt het altijd snel binnen. Goed ingepakt en goede service

Snel

Bestelling was zeer snel binnen. Goed op de hoogte gehouden

• Geshopt op PassaHockey

PassaSports is voor mij de ultieme webshop, waar ik mijn padelgear scoor, snel en betrouwbaar!

PassaSports is mijn vaste adres voor mijn padelgear: levering is altijd snel, het assortiment is ruim en altijd scherpe prijzen. Klantenservice is goed bereikbaar, denkt echt mee bij vragen, en retourneren gaat moeiteloos wanneer iets toch niet helemaal past. Bovendien is het naast padel ook gewoon een heel fijn webshop voor allerlei andere sporten - een echte aanrader!

• Geshopt op PassaPadel

Duidelijke communicatie

Goed op de hoogte gehouden van levering en voldoet aan verwachtingen

Altijd goed!

Dat wat ik besteld heb, netjes verpakt en op tijd.

• Geshopt op PassaRunning

Alles prefect wat wil je nog meer, dat weet ik!!!!!, Klant blijven.!!!! Groet Jack

Super goed

Mooie merken, goede kwaliteit van artikelen en service. Ook altijd snel geleverd en eventuele retouren worden snel verwerkt. Zeer tevreden.

• Geshopt op PassaTennis

Zeer snelle en fijne service

Zeer snelle bezorging en fijn contact over bezorging!

Topwinkel altijd top

Geweldig.

Super goede service en een super snelle rating. Ook is de prijs echt heel goed. Ik had ook nog eens een kortingscode dus ik zou PassaSports zeker aanraden!

• Geshopt op PassaTennis

Snel en goed ook bij klachten

Snel gereageerd bij klachten

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, prima product en fijne service

Snelle levering, kwalitatief goede producten en fijne klantenservice.

• Geshopt op PassaVoetbal

Super service, duidelijke website en hele snelle levering.

• Geshopt op PassaTennis

Groot assortiment en snelle levering

Zeer goede side

Prima side makkelijke en snelle bezorging

• Geshopt op PassaVoetbal

Ruim aanbod en overzichtelijk!

Het aanbod is ruim van kind tot volwassenen en de site is overzichtelijk.

• Geshopt op PassaHandbal

Snelle levering.

Was super

Ik had voetbalschoenen die vrij snel kapot gingen ben heel vriendelijk geholpen en kon andere schoenen uitzoeken. Wel moest ik eerst de kapotte terug sturen daarna werd het overgemaakt. En kon ik weer schoenen uitzoeken. Daarom wel de schoenen bij jullie weer gekocht

• Geshopt op PassaVoetbal

Top website, ze hebben er alles wat je nodig hebt

Top website, ze hebben er alles wat je nodig hebt en een fijne klantenservice voor als je vragen hebt over artikelen.

• Geshopt op PassaTennis

Tot nu toe 5 of 6 keer besteld en het was elke keer raak! Producten zoals omschreven, prijs kwaliteit verhouding PERFECT!!! Geen vertragingen en/of problemen met bezorging. Simply LOVELY !!!

• Geshopt op PassaBasketbal

Het was top.

Goede prijzen, veel aanbod en snelle levering.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports