snelle levering, correcte prijs

vlotte keuze

Gaat

Volgens mij is er op de schoenen eerder gelopen, aangezien ze toch te klein waren terug gestuurd

Snel en goedkoop

Medewerker klantenservice geeft uitgebreid advies en heeft alle tijd

Heb diverse keren telefonisch contact gehad met de klantenservice. Eerst waren de schoenen te klein daarna te groot. In goed overleg heb ik nu de maat ertussenin genomen ( 44 1/2 ). Die worden vanmiddag bezorgd. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit de juiste maat is.

Na 5 dagen nog niet bezorgd

Bestelling zou maandag bezorgd worden tot op heden nog niet bezorgd.

Snel en betrouwbaar, tijdige levering.

Prima service! Minpunt is verzendkosten.

Prima service, verzendkosten zijn een minpunt, zeker voor vaste klanten zou dat mogen vervallen.

uitstekend

Snelle levering naar Duitsland (2 dagen) , schoenen zijn geweldig en passen perfect

Mijn shirts waren slechts aan 1 kant bedrukt.

Corrigeren kost mij weer veel tijd en dan maat weer afwachten. Terwijl het seizoen bijna teneinde is.

vlot bestel- & verzendproces

Top qualiteit en snel levering.

Snelle levering, nette prijs

De internet informatie was accuraat en de schoenen zijn helemaal naar mijn zin!

Fast delivery, very good price

The titel says all.

Altijd netjes en correct

Wij bestellen in principe hier altijd de handbal spullen voor onze meiden. De producten worden altijd netjes, correct en op tijd geleverd. En mocht het anders zijn, dan is de klantenservice behulpzaam en zoeken wij samen naar een oplossing. Waarom geen 5 sterren. Ondanks dat wij toch altijd uitkomen bij de Handbalshop vinden wij de verzend kosten relatief hoog ten opzichte van andere (sport) webshops.

Super opvolging

Heel goed geholpen

Goede spullen snelle levering

Overzichtelijk en adequaat

klantvriendelijk en kennis over hockey

De medewerker in Den Bosch was een aardige jongeman die ons graag hielp. prima winkel

Goede schoenen en snelle levering!

Goede hardloopschoenen en wandelschoenen in veel goede merken en maten.

Top service! Snel levering en super aardig koerier!

Heel fijn winkel! Snel levering en top service! Ga vaker bij jullie kopen!

Goed, duidelijk en snel

Duidelijke site, goede zoekfunctie. Alles makkelijk kunnen vinden. Soepele en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit van de spullen.

Goede kwaliteit

Mijn zoon is heel blij gebleven

Goede producten, problemen met verzending.

De updates van de verzender (DHL) kwamen niet goed door, waardoor ik er niet was om de verzending in ontvangst te nemen. Erg vervelend.

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke website, op tijd geleverd.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports