Snel, correct en perfecte maat

Alles verloopt zeer snel. Snelle levering, correcte info, snelle terugbetaling in geval van terugsturen

Snelle levering en mooie artikelen

Regelmatig bestellingen geplaatst voor eerst onze zoon en nu zoals het ernaar uitziet ook onze dochter. Sluit goed aan bij de sport en snel geleverd.

Snelle levering goede service

Persoonlijke service bij telefonisch contact, dat heb ik als zeer fijn ervaren !

volgens afspraak en beschrijving

volgens afspraak en beschrijving

Perfecte tennistas zoals voorgesteld op de website

De tennistas voldoet aan de beschrijving op de website. Een zeer snelle levering, sneller als verwacht.

Heel goed.

Heel goed. Had emailcontact over mjjn bestellingen met medewerkster, heeft uitstekend geholpen en kwam afspraak na. Prima.

Eindelijk heb ik na zoveel jaren hardloopschoenen die perfect passen

Nu heb ik hardloopschoenen met een breedtemaat optie die voor mijn he le brede voeten perfect lopen. Toevallig is Brooks het merk waar ik bij uitgekomen ben.

Mooi produkt, vlotte aflevering I

De producten zijn van een mooie kwaliteit en de levering verliep heel vlot.

Merkkleding en merk hardloopschoenen voor een mooie prijs

Zie beoordeling in één zin hierboven, netjes verpakt en snel binnen

Kortste levertijd keer op keer.

Niet te veel promo-mails en supersnelle leveringen maken dat ik steeds terug beroep doe op VoetbalDirect. En dat er in het pakje zit wat er moest inzitten natuurlijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel goed en snel geleverd

Snelle levering product zoals verwacht top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed

Chaussures de foot

Je suis très contente les chaussures sont parfaite Livraison rapide Je recommande

Prima service, snelle levering, beste prijs

Kan niet beter!!

Dag 1 bestelling geplaatst, dag 2 geleverd. Superrr!!

Niks op aan te merken!

Duidelijk overzicht op de website, eerlijke prijzen, en snel geleverd.

Alles verliep soepel en de runningshoe zit lekker.

Van begin tot einde bestelling en levering, duidelijk en goed geregeld. Runningshoe zit lekker en is licht.

Zeer betrouwbaar

Altijd op tijd geleverd

op zondag besteld, op maandag in huis.

Helemaal top. Volgende dag geleverd en goedkoop. Scheelde flink met de winkelprijs en geen verzendkosten.

Training Adidas

Mooie training voor mijn zoon Mooie korting en snel geleverd

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen.

Mooie prijs, snelle bezorging.

Altijd Interessante koopjes die langskomen. En snelle levering.

Goede prijs en snel geleverd

Loopschoenen voor de halve prijs, goede service en snel geleverd. Beter dan dit wordt het niet. (o:

Beschrijving produkt klopt niet

Tennis tas gekocht. 1 size. Thuis aangekomen gewoon een junior tas. Kind teleurgesteld!! Omschrijving klopt niet. Zet er junior tas bij!!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports