Slechte levering missen van merk

Nadat ik een trui van Indian Maharadja had besteld kreeg ik niet het artikel wat het moest wezen....( zonder merk op de trui wat wel op de foto zichtbaar was bij bestelling ) En ik kon het doen met 10 % korting of terugsturen dus hele slechte service....

2x een snelle levering van geweldige schoenen

Ik heb online de HOKA BONDI 9 besteld wat een fantastisch verende schoenen zijn dit hierdoor geen last meer van mijn hielspoor en mijn peesplaat!! Ik liep elke dag met pijn rond en nu niet meer! Running Direct is een fijn bedrijf dat je kunt bellen, de levering verloopt snel en soepel!! In 1 woord TOP!

Aankoop bedrag niet terug ontvangen na retourneren

Hockey rokjes retour gestuurd omdat mijn dochter die niet mooi vond. Aankoop bedrag t.w.v. 80,- euro nog steeds niet teruggestort door de winkel

Fast shipment of quality products

Ordered a high quality product at reasonable price, can speak only positively

alles snel en makkelijk geregeld

Er waren wat problemen met een tegoed bon, maar daarmee werd ik snel en vriendelijk geholpen. Ook een retour is makkelijk geregeld

Snelle levering.

Een snelle en correcte levering en een mooi tennis tas.

Topbedrijf waar alles zéér goed geregeld lijkt te zijn

Erg overzichtelijke website en waar alles (bij mij) altijd vloeiend verloopt.

Overzichtelijke webshop, goed assortiment.

blik kwam geopend aan maar opgelost

De koker met ballen was bij ontvangst ingedeukt en de sealing was geopend, gelukkig heb ik een balsaver maar ik verwacht een gesloten koker of blik, maar tennisdirect heeft mij inmiddels gemaild en een nieuw blik (gesloten)ballen nagestuurd dus prima service.

Winkel service uitstekend

Duidelijke uitleg en hulp in de winkel bij het amstelpark Amsterdam gekregen. Vervolgens dat racket online besteld omdat ik niet meer naar de fysieke winkel kon. Uitstekende service

TOP!

Loopt uitstekend!

goed spul levertijd veel te lang

Geleverde SR outfits zijn heel fijn. Bestellen was geen issue. Levertijd is veel te lang.

Snelle en correcte levering!

Zeer teleurstellend!

Ik heb deze schoenen voor mijn verjaardag gekregen, maar helaas passen ze niet. Ik dacht nog: geen probleem, dan stuur ik ze gewoon terug. Maar omdat er maar 14 dagen retourtijd is (en ik net over die termijn zit), kan ik ze niet meer terugsturen. Echt slecht dat er niet gewoon 30 dagen retourtermijn is zoals bij veel andere winkels! Bovendien was er geen enkele hulp of coulance van de klantenservice om toch nog wat te regelen. Nu zit ik met schoenen waar ik helemaal niets aan heb. Koop hier dus niet als je geen zin hebt in gedoe: de retourtermijn is kort en klantenservice onbereikbaar!

Een uitstekende ervaring bij HockeyDirect

Mijn ervaring is uitstekend. Mijn Adidas slippers zijn keurig, onbeschadigd en snel mijn kant opgekomen en ontvangen.

Goeie schoenen, snelle levering

Snelle levering, goeie schoenen. Lopen extreem prettig. Vallen wel behoorlijk klein, ik heb normaal 44 maar nu 45 1/3.

Tot 2x geprobeerd met credit card te betalen maar helaas niet gelukt.

Betaling niet gelukt kan gebeuren. (Lag niet aan mijn credit card) maar geen actieve melding. Alleen bij inloggen na een paar dagen dat bestelling is gecanceld.

Waargemaakte belofte

Dat wat ik bestel krijg ik en voldoet aan mijn verwachting

Snelle en efficiënte levering

Mijn bestelling is in goede staat en op tijd aangekomen.

Belachelijk 3,95 verzendkosten en 1,95 retourkosten

Ik heb een cadeautje voor iemand besteld. Ik moest 3,95 verzendkosten betalen. Helaas is het hemdje te groot en moet ik weer een nieuwe bestellen met 3,95 verzendkosten. Al met al wordt het een duur cadeautje.

Ik ben er erg blij mee.

Ik heb een mooi trainingspak gekocht. Hij zit heerlijk. Bedankt Groetjes Hilda Buijten

Snelle levering.product als verwacht

top

Goede keeperskleding voor een mooie prijs

Moet keepersshirt beschermt mijn zoontje goed bij het duiken, hij wil hem elke training aan.

betrouwbare leverancier

betrouwbare leverancier, duidelijk in communicatie, makkelijke app.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports