Helaas te klein

Maat 39 maar toch te klein.

Tevreden met me aankoop! Wat ik niet kon verders elder heb ik bij jullie gevonden super blij!

Netjes geleverd exact zoals op de site.

Gewoon prima schoenen 2 dagen later de dames uitvoering voor mijn vrouw besteld.

Niet blij

Niet de schoen gekregen die ik dacht te kopen.

Tijdige levering en service

Goede kwaliteit en service

Snelle en correcte service. Top!

Zoals steeds, op jullie kan je rekenen!

Steeds perfecte kwaliteit en snelle levering (zelf tijdens NL feestdag). Bestelling is wacht je verwacht, super tevreden.

Levering snel en prima.

Ondanks problemen met levering zeer oplossingsgericht

De bestelling is 2 keer volledig misgegaan, door miscommunicatie met DHL en RunningDirect, resulterend in een te laat verjaardagscadeau. RunningDirect heeft in ieder geval geprobeerd de teleurstelling te verzachten, waarvoor dank.

Kundig, volledig en snel

Alles voor mijn hockeyspullen hier te vinden!

Goede webwinkel snelle verzending en prima service!

Altijd goed bij hockeydirect!

Altijd perfecte service.

De website is overzichtelijk en werkt goed. Bestellen is eenvoudig en de bezorging is super. Voorheen zelfs een keer iets teruggestuurd (maat toch niet goed) en dat verliep ook soepel.

De beste hardloopschoenen ever gevonden!

Eindelijk online duidelijk uitgelegd welke hardloopschoenen geschikt zijn voor welke doelgroep. In mijn geval zocht ik harloopschoenen met een optimale demping (i.v.m. blessure-risico) voor de wat bredere voet. Het voelt als hardlopen op wolken. Top!

Snel en betrouwbare levering en retour policy

Ben erg blij met de service van de korfbalshop.

Producten zoals beschreven

Goede producten

Mooi assortiment handbalkleding, -schoenen en -accessoires.

Levering was niet de volgende dag maar & dag later. Dus een beetje later dan verwacht. Voor de rest alles is good verlopen (al een paar dingen gekocht).

Na 1 wedstrijd spelen kniebeschermers kapot

Voor mijn zoon heb ik 2 paar kniebeschermers gekocht. Na 1 wedstrijd is het paar dat hij gedragen heeft al kapot. In die mate dat de vulling er uit komt. Het tweede paar zal ik terug sturen.

Snel

Veel keuze, snelle en perfecte levering

Goed en snel

Prima keuze Snel en overzichtelijk

Prachtige service

Snelle levering juiste bestelling gewoon goed

top

Trage verzending

Zit al 2w te wachten :’(

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports