Goud!!

Uitstekende bestelsite, goede info, snelle en correcte levering, dus helemaal goud!!!

Snel en prima product

Snelle levering, product in perfecte staat

Retour proces weet ik niet hoe vlug dat gaat

Teruggestuurd maar nog niets ontvangen Ben benieuwd K deel t later als t Llemaal goed afgehandeld is

Snelle service goede prijzen

Vriendelijke klantenservice, denkt mee en goed snel bereikbaar. Gelukkig geen bandje

Helemaal goed

Snelle levering - goede kwaliteit - goede prijs

Kort maar krachtig.....Goede producten, snelle levering, makkelijke website/en te bestellen.

top, snelle en goed levering!

Snelle levering, zelf op zaterdag

Keurige en correcte afwikkeling van een produkt dat helaas snel stuk ging.

Na telefonisch contact kon ik een sporttas van Prince na een half jaar alsnog retourneren omdat bij de sluiting het doek afscheurde. Na amper een week kreeg ik al te horen dat men het ermee eens was dat dit niet kon. Ik kreeg het bedrag geretourneerd middels een tegoedbon. Een nieuwe tas besteld en die kwam meteen de volgende dag al binnen. Dit is echt TOP.

Veel keuze, snelle levering!

Al jaren fan

Top winkel, hier voel ik me echt klant en geen nummer. Ze denken mee en geven super informatie

Super snel en goed verzorgd

Prima geregeld en perfecte prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering van een kwaliteits product.

Goede prijs en kwaliteit

Super levering, lekker snel

Erg fijne schoenen!

Zeer snel geleverd

Een paar hardloopschoenen besteld, vanwege de vele slechte reviews was ik wel wat angstig, maar had ze keurig de volgende dag binnen.

Snel en voordelig, veel keus

Er zit altijd wel iets van je gading bij, en dat tegen een scherpe prijs

Retour

Beste, wij stuurden onlangs enkele loopschoenen terug naar jullie omdat ze te klein waren. Wij vroegen ons af of deze retour al verwerkt is. Wij zagen namelijk nog geen terugstorting op onze rekening. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Macy

Snelle, nette levering en goede prijs

Prima webshop…ontdekte wel een klein foutje…ik koos zwart/oranje hardloopschoenen Asics Kayano 29 MK Men…in de winkelwagen stond de juiste afbeelding maar bij beschrijving en op de factuur opeens de kleur blauw/geel. Gelukkig kreeg ik wel de zwart/oranje geleverd.

Doet wat het belooft

De schoen die ik wilde voor een veel betere prijs.

Levering laat en beschadigd

Vandaag mijn racket ontvangen; 4 dagen later dan was aangegeven. Bij openen pakket blijkt racket beschadigd te zijn aan bovenkant. Vreemd aangezien deze ook is bespannen en dit voor verpakking moet zijn opgemerkt. Na telefonisch contact op advies een mail gestuurd met foto en nu afwachting van bericht. Ik wil graag een onbeschadigd racket ontvangen. Voorlopig dus geen goede ervaring. Hopelijk wordt het nog opgelost.

Alles goed verlopen.

Tevreden.

Goeie prijzen, snelle levering!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports