Goede service, ruime keus, goede prijzen, snelle levering en maten kloppen altijd!

Fijne website, die duidelijk en makkelijk te gebruiken is.

Super snelle bezorging

Goed product Snelle bezorging

Zeer snelle levering prima kwaliteit

Een teamtas van hummel besteld de volgende dag al bezorgd. De tas was in de sale ook nog eens prima geprijsd. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Prima prijs en snelle levering

Twee sport shirts besteld van The Indian Maharadja. Prima prijs, vrij dun materiaal (hopelijk kreukt het niet te snel, had ik bij andere adidas shirts wel), snelle levering

Geweldige kniebeschermers gekocht voor een topprijs! Volgende dag lagen ze in de bus. Merci.

Goed, snel ontvangen

Prima, snel ontvangen, ging soepel allemaal

Prima levering

Ik bestel mijn tennisschoenen altijd hier. Prima kwaliteit en snelle levering. Ben er erg tevreden met de schoenen.

Mooie handbalschoenen, op tijd geleverd

Niet goed

Te dun broekje, zeer dunne stof en lengte te kort. Doet goedkoop en chinees aan. Spijt van aankoop.

Leuke aanbieding en snelle verzending

We waren op stel en sprong opzoek naar hockeyschoenen en hebben deze bij jullie gevonden. In de korting en snel verzonden.

Goede sevice snelle levering

top deal

Een mooie aanbieding, mooie kwaliteit tennis schoenen. Snelle levering.

Goede schoenen voor een mooie prijs

Fijn dat je op maat en ondergrond kan zoeken. Snelle levering

Super mooi product

Snelle levering mooie kwaliteit

Nog niks ontvangen

Een review verzoek krijgen over hoe de ervaring was, terwijl ik nog niks ontvangen of gehoord heb. Dat lijkt me wat ongelukkig.. Bestelling zou een dag later geleverd worden, maar inmiddels 8 dagen later en geen idee of het überhaupt nog geleverd wordt. Op z’n minst een berichtje was netjes geweest.

Veruit grootste assortiment op voorraad ook in grote maten

Met mijn maat 48/48,5 vaak moeilijk om gespecialiseerde winkels te vinden met voorraad. Maar bij Runningdirect hebben zo ook oog voor de loper met grote voeten. Ruime keuze en snelle levering. Heel blij met mijn Asics Superblast 2, de eerste kilometers zitten er al weer op.

Alles is helemaal goed gegaan en ook snel.

Helemaal goed en ik zou zeker weer bij jullie bestellen.

Niet goed!

Ik had onlangs bij tennis direct besteld. En in de categorie padel/padelballen de ballen tretorn serie+ padel tour besteld. Zo stonden ze ook op de afbeelding. En ontving van die serie de court(tennisballen). Het was volgens tennisdirect mijn eigen schuld. Terwijl zij de verkeerde ballen in de verkeerde categorie hebben staan. Heb ze terug gestuurd en via een andere aanbieder Padel ballen besteld. Jammer dat ik niet echt gehoord werd.

Good

Uiterst tevreden met de wijze van bestellen en levering

.Bestellen ging heel eenvoudig en levering was snel en correct.

Geweldige snelle en correcte levering

.De artikelen die ik besteld had waren snel geleverd bij het door mij opgegeven servicepoint. Alles was dik in orde.

Duidelijk en snel

2 nieuwe rackets besteld Netjes op tijd geleverd volledig tevreden

Mooie compressie sokken

Heel blij met de hardloop compressie sokken Snelle levering Normale prijs

VoetbalDirect.nl leverde de bestelde voetbalschoenen opnieuw snel en als verwacht.

Snelle levering in een nette verpakking

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports