blij mee

nike zwarte hardloopbroek. tight half stock. goede maatvoering. zit lekker. goede kwaliteit. snelle levering. goede prijs. super!

Goede klantenservice

Mijn hardloopschoenen waren verdwaald door DHL, die er een potje van maakte, running direct heeft nieuwe schoenen opgestuurd.

Fijne hardloopschoenen

Ruime keus. Goede prijs. Volgende dag al in huis!

Correcte en vlotte levering

Goeie prijs/kwaliteit Mooie promotie Vlotte levering

Snelle levering, product zoals verwacht

Een paar Asics schoenen besteld op zondag, er stond dinsdag geleverd maar zelfs direct op maandag geleverd. De schoenen zijn zoals je kunt verwachten van Asics. Gewoon goede kwaliteit

Snelle levering en goede prijs

Hele fijne trui

Hele fijne trui

Fijne snelle service

Makkelijk en snel spullen te bestellen, die ook snel worden geleverd.

Nieuwe schoenen snel geleverd

Nieuwe hardloop schoenen gekocht. Bij running direct het voordeligst en snel geleverd.

Eerlijke prijs, prima assortiment en snelle levering

Ik bestel voetbalbenodigdheden voor mijn 3 kinderen bij voetbaldirect en zal dit door de goede ervaringen blijven doen. Betrouwbare partij!

Vlotte afhandeling

Top producten

Super snelle levering Mooie prijzen

Slecht

Wilde trainingspak kopen xl was te kort....daarna xxl besteld was te kort en te breed.

Alles naar wens verlopen

Heel tevreden

Mooie schoenen!

Nette levering volgens afspraak. Fijne website waarop je geholpen wordt een keus te maken tussen een hoop schoenen!

Heel blij met mijn racket, snelle levering & goede prijs

Fijne website en snelle service

Zowel de hockeystick als een paar dagen later de hockeyschoenen van onze zoon kapot. De hockeystick was (na 2 seizoenen) zo kapot dat er per direct een nieuwe moest komen. HockeyDirect maakt zijn naam waar beide artikelen waren er de volgende dag! Mijn zoon weer blij met zijn Adidas Chaos Fury 1 en Lux witte schoenen. Dank HockeyDirect voor de snelle service.

Hele snelle levering!

Retour sturen ging ook snel, nu alleen kijken of het terug sturen van mij geld zo snel gaat:,)

Na ruim een week nog mijn bestelling niet ontvangen.

Op woensdagmiddag mijn bestelling geplaatst. De bestelling zou de volgende dag af te halen zijn bij de door mij gekozen DHL pakketkluis. We zijn inmiddels ruim een week verder en nog heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice, waar ik het antwoord kreeg dat het onderzoek met DHL nog wel 5 werkdagen kon duren. Er is geen klantvriendelijke oplossing gezocht, door mij bijvoorbeeld de door mij bestelde artikelen opnieuw te verzenden. Er is ook niet aangeboden om de artikelen opnieuw te bestellen om dan vervolgens mijn 1e order retour te sturen.

Prima geregeld!

Komen afspraken na en allemaal goed en snel geregeld

Snelle levering. Goede aanbieding. Ruime keuze.

Super service

Schoenen besteld en dag erna al geleverd! Ook heel tevreden met de schoenen zelf.

Snelle levering, goede kwaliteit, product als omschreven.

Alles wat je nodig hebt voor een goed prijs met leuke deals!!

Snelheid Levering klopt meestal niet

Voor 22u besteld …. morgen in huis klopt al enkele malen niet , dus beter binnen de week

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports