Niet tevreden.

Seven dagen geleden bestelling verplaatst, nog steeds niets ontvangen.

Door een fout bij DHL zijn de schoenen een week te laat aangekomen.

Schoenen blijken prima te voldoen.

niet echt tevreden

Had schoenen besteld,deze waren te klein. Deze gelijk dezelfde dag terug gestuurd. Dit was op 10 februari. Maar nog steeds is het geld niet terug gestort.

Vlotte service, goede kwaliteitsmerken

Vlotte service, goede kwaliteitsmerken

retour afhandeling en geld terug duurde 3 weken.

conform voorwaarden item retour maar afhandeling en terugbetaling duurde 3 weken. Op mails werd wel geantwoord. Ondertussen is het toch correct afgehandeld.

Leuke dames kledij voor padel en grote verscheidenheid raketten.

Vlotte afhandeling

Snelle bezorging

supersnel en goede prijs

Saucony jogging schoenen gekocht en levering was supersnel en voor een goede prijs

Schoenen staan als afgeleverd via postnl

De schoenen die ik had besteld zijn volgens PostNL afgeleverd. Echter, niemand was thuis en bij de buren zijn ze ook niet afgegeven. Dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Donderdag 16/2 gemeld bij RunningDirect.nl, terugbetaling is uitgevoerd. Dikke onvoldoende voor PostNL, goed en netjes afgehandeld door runningdirect

Genoeg om te kiezen, scherpe aanbiedingen en snelle en correcte levering

Op zoek naar nieuwe hardloopschoenen voor een eerlijke prijs

Mooie korting en vlot geleverd

Vlotte webshop. Geen enkel probleem gehad bij bestelling of levering.

Supersnel geleverd. Heel correct. Tevreden over mijn keuze.

Goede bezorgtermijn & kwaliteit

Snel en goed!

Zeer snelle levering

Wordt ze snel geleverd Producten ook goed

Goede kwaliteit

Duurzaam en op tijd geleverd

Super! Snel en kwaliteitsvol

De schoenen kwamen de dag erna aan huis. Snelle levering en heel goede schoenen

Zeer tevreden met de afhandeling van het probleem.

Toen de bestelling geleverd werd bleek er een productiefout gemaakt te zijn (geen logo op de trainingsbroek). Na telefonisch contact en het sturen van wat foto,s kregen wij direct een mail waarin stond om te broek te retourneren, het bewijs te mailen dat de broek daadwerkelijk teruggestuurd was en dan zouden we zo snel mogelijk een nieuwe broek krijgen. En ja, binnen een paar dagen hadden we de nieuwe broek. Zeer netjes afgehandeld!

Super snelle levering

Geleverd volgens afspraak

Zoals het hoort, netjes en op tijd geleverd

Breed aanbod , goede informatie over de schoenen

Breed aanbod van loopschoenen. Goede informatie over de schoenen en z’n hulp bij het vinden van de juiste schoen. Scherp geprijsd. De afhandeling is uitstekend.

Super tevreden met de sportkleding! Vlotte en correcte levering!

Heel tevreden zowel met de spulletjes als met de service! De levering verliep vlot! De enveloppe met kleding werd in de brievenbus gedeponeerd. Ingesloten in de omslag zat een retourbrief zodat het makkelijk is om iets te retourneren! Gelukkig is dat niet nodig want alles paste en was zoals de artikelen werden voorgesteld op de website! Dank je wel!!

Beste

Ben heel tevreden met jullie online services

Snelle levertijd en goede kwaliteit!

Alleen het product retour gestuurd omdat de maat niet passend was.

Snelle levering, goede verpakking en artikelen zoals gewenst. Eén minpuntje: één van de bestelde artikelen was te groot, dus wilde ik eigenlijk ruilen voor een kleinere maat. Via de webshop werd aangegeven dat ruilen niet kan, maar retouneren wel en dat je dan zelf een nieuwe kan bestellen. Ik heb het maar zo gelaten. Zou fijn zijn als er ook een ruilmogelijkheid komt!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports