Altijd vlot en snel

Nooit geen rpoblemen en snelle nevering en dito service. TOP

Aanrader!

Hartstikke blij mee!!

Best ok

Ik gebruik de sokken voor het fietsen. Je voelt bij het aantrekken dat het geen gewone sok is. Ook het instappen in de schoen geeft een prettig gevoel. - puntje.... ik had ze iets langer verwacht. Al bij al voldoet de sok aan de verwachtingen

Schoenen en hesje volgens verwachting geleverd

Hardloopschoenen en usb spider hesje keurig geleverd en volgens verwachting. Prima service en afhandeling door RunningDirect. Levering naar DHL pakketkluis verliep deze keer helaas moeizaam, pas na derde melding bij DHL uiteindelijk een kluisjescode ontvangen om pakket te kunnen ophalen.

Dik tevreden

Goede en betaalbare keus gemaakt

Super tevreden met mijn bestelling.

De schoenen zijn volledig zoals beschreven en zijn perfect in orde. Ik ben een tevreden klant.

Snel geleverd, product in orde.

Snel geleverd.

Snel en een goede deal!

Duidelijke website, goede aanbieding gevonden.

Duidelijke Website, goede aanbieding gevonden.

Echt heel snel geleverd en mooie spullen voor een goede eerlijke prijs

Súper

Helemaal goed

Love deze winkel

Ze hebben precies wat je nodig hebt als hockeyer. Goede kwaliteit, service en duidelijke site om hockey spullen op te kopen!

Goede service,en snelle levering

Snelle service en mooie producten

Eerste maar positieve ervaring.

Gelukkig mijn maat voorradig mooi beprijst en met snelle levering, positieve ervaring.

Mooie aanbiedingen

Mails met duidelijke promo's. Enkel indien interesse bekijk ik verdere info op website.

Snel geleverd, juiste producten

broek, shirt en jack waren zo besteld en ook zo geleverd. goede pasvorm.

Volop keuze en 1 dag later al thuis bezorgd!

Uitstekende levering ook in weekeinde.

Mooie merkprodukten met snelle kevering ook in weekeinde. Super

Snel en betaalbaar

Dik in orde, recente merkschoenen aan deftige prijs

Men doet wat men belooft

Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd in tegenstelling tot veel andere bedrijven.

Overzichtelijke website, juiste prijzen en vlotte levering.

Bestelling wordt prima afgehandeld zoals de website aangeeft, geweldig dus.

Bestelling voor 19.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Een eerder foutief aangemaakte bestelling kon zonder problemen geannuleerd worden en de betaling stond ook weer vrij snel terug op mijn eigen rekening. Doen waar ze voor staan, top, zal daar zeker meer bestellen of eens gaan winkelen in een van de winkels.

snel, netjes en eerlijke prijzen

fijne shop voor de hockey van mijn zoontje. Vaak op voorraad en mooie kwalitatief goede producten. Erg tevreden ook over snelheid van verzending en retour storten na retourzending. ga zo door!

Klacht afgehandeld in 1,5 week!

Schoen was kapot. Communicatie ging supersnel. Schoenen opgestuurd en binnen een week sond mijn geld al op mijn rekening. Gelijk weer nieuwe gekocht bij running direct!!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports