Super snel geleverd

Heel blij met mijn nieuwe asics nimbus gel 27! Fijne schoenen met heerlijke demping. En ze waren ook nog eens heel snel geleverd en goed verpakt. Heel blij mee!

Specifieke vraag naar Zweden training top (en/of short)

Slechts zeer beperkt en alleen in kleine mate verkrijgbaar. Ook geen inzicht wanneer een wel beschikbaar komt in andere maten

Mooie producten

Alleen de levering laat te wensen over... Op de site staat de volgende dag geleverd maar duurt telkens 3 dagen en daarna moet je get pakket zelf faan afhalen in een postkantoor. Dir nu al 2x meegemaakt, echt jammer.

Goede prijs en snel in huis!

Ruime keus en goed geprijsd!

Great service

Nice website and great communication after the order. Will definitely buy my running shoes here again

De enige en beste online winkel voor hockeyspullen

Ik kijk meestal niet verder dan HockeyDirect. Ze hebben alles van de beste merken. Volgende dag geleverd! Waarom naar een fysieke winkel gaan?

Retour duurt te lang

Zeer snelle levering, maar als je wat retour moet sturen kun je 2 weken of langer op je geld wachten. Niet normaal voor een grote webshop. Dit zou toch anders moeten kunnen.

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering.

Helemaal geweldig!

Het is snel bezorgt, vaak sale en het is ook nog eens hele goede kwaliteit. Dit maakt het hockeyen nog leuker!

Mooie sporttas

Keuze hulp/filters en kwaliteit zijn top

Goede en snelle service bij keuze hulp en levering bijzonder snel

Hoge verzendkosten

Ik heb netjes de maattabel gebruikt om een artikel te bestellen. Daarbij betaal ik eerst verzendkosten blijkt het niet te passen moet ik ook nog de retourkosten betalen

Fijne bal om lekker mee te oefenen thuis.

snelle levering, prima producten

Slippers en hockeyshorts gekocht. Duidelijke webshop en bestelopties, snelle levering en prima producten,

Goede info over de maat

Snel geleverd, heerlijke schoenen

Prima schoenen, snel geleverd, netjes verpakt. Mijn dochter en ik waren er blij mee. Geen ervaring met retourneren want de schoenen pasten goed.

Mooie kwaliteit producten, snelle levering & scherp geprijsd

Ben tevreden met mijn gekochte tennis artikel.

Duidelijke website met advies over artikelen om een goede keus te maken. Artikelen snel en goed verpakt ontvangen.

Ruim assortiment en heel snel verzonden

Ze doen wat ze beloven

Ik bestel en het wordt keurig geleverd

Origineel voor een betere prijs :)

Zeer tevreden, kreeg wat ik had besteld. Zal vaker voetbalshirts kopen via deze website - het is hier een stuk betaalbaarder dan op andere sites.

Snel en altijd goed

Snelle bezorging. Nette prijzen en de mooiste merken

Very happy with the service.

Snelle service en leuke aanbiedingen

Met een beetje geluk regelmatig leuke pakken kunnen kopen en volgende dag in huis! Top!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports