Ook mijn mail werd snel beantwoord en goed opgelost.

Prima en alles wordt snel verzonden en geleverd

Fijne website en alles wordt snel verzonden en geleverd

De producten en de service zijn top

Mooie korting,leuk trainingspak,snelle levering

Kwaliteit

Snel service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed, maar je geduld wordt wel op de proef gesteld

De bestelling gaat makkelijk. Op de site staat binnen 2 dagen geleverd. Uiteindelijk meerdere producten ineens niet meer op voorraad en dus geannuleerd. Bestelling kwam uiteindelijk pas na 2 weken. Contact net de klantenservice prima! Zijn vriendelijk en erkennen de problemen. Producten zijn verder goed.

Perfect cadeau, snelle service, netjes verpakt

Perfect cadeau, snelle service, netjes verpakt

Prima gegaan.

Snel het pakket thuis in goede staat

Padelracket

Via TennisDirect mijn nieuwe padelracket besteld, de website hielp mij de juiste keuze te maken, inmiddels al een paar wedstrijden gespeeld en al aardig gewend aan het racket, prima controle, fijn mee te spelen.

Geen bestelling ontvangen

De ervaring met de bestelling is vooralsnog niet goed, omdat we de bestelling niet hebben ontvangen. Bellen lukt niet, als we mailen staat er dat er alleen contact via telefoon mogelijk is. Graag horen wij wanneer we bestelling nummer 401101054904 mogen ontvangen. Mvg, Pleun

Ik ben meer dan tevreden!

Als ik een bestelling plaats bij Hockeydirect ben ik gegarandeerd snel in het bezit van m'n spullen!

Tot 3 maal toe verkeerd sorteer centrum

Zeer slecht. We hebben de hockeystick nog niet. Service was netjes toen ik dit aangaf maar probleem is niet verholpen. Ik zou het niemand aanraden om dit bij jullie te kopen .

levering binnen de dag Top

bestel regelmatig en steeds correcte levering

Redelijk

De levering is prima, snel en correct. Van de vier paar schoenen heb ik er drie teruggestuurd. Nu wacht ik al bijna een week op het terugstorten van het geld, een minpuntje.

Goede service snel op netjes

Padeldirect is DE ZAAK voor padel

Ik ben mega/fantastisch tevreden over de overall service van Padeldirect. Modellen, retouren en service staan centraal voor Padeldirect.

prima !

keurig afgeleverd, goed product en prijs

Ruime keuze voor redelijke prijzen

Alles kunnen vinden, veel merken van top kwaliteit. Fijne website. De winkel in Den Bosch heeft vriendelijk personeel.

Groot assortiment, fijne webshop en snelle levering

Groot assortiment, fijne webshop en snelle levering

Snelle service en top kwaliteit!

Voldeed aan verwachtingen

Vlotte afhandeling

Kleding ( broek jasje en shirt) zit perfect, gewend van Sjeng. Goede kwaliteit Pluisvrij materiaal. Maar jullie bezorging ook, had mijn kleding optijd binnen. Thxxxx

Demi is fantastisch

Goed gelopen en snelle levering!

mijn ervaring super goed

Goede site goed overzichtelijk makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Ik ben zeer te vrede over HocheyDirecct. voor mijn hoeft er niets te verander gewoon zo houden TOPPIE

Goed geholpen

Waardebon niet kunnen invullen door een foutje van mezelf. Zonder problemen toch mogen innen.

Snelle levering van de items! Goede kwaliteit en goed geprijsd! Retour afhandeling gaat ook soepel, betaling netjes terug geboekt. Kortom zeer tevreden! Als ik iets nodig heb bestel ik altijd bij hockeydirect!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports