TOP SHIRTJE

Mijn zoon Jaylen heeft zelf z’n shirtje gekozen en is er heel blij mee! Zit perfect!!!

Hele goeie klanten service

Ik had 2 pakken besteld waarvan 1 pak te klein en niet compleet was. Dit aangeven en dezelfde dag nog en mail gekregen dat ik dit retour kon sturen. Ben zeer tevreden over de service!

Super in alle opzichten

Alles going goes. Goed service, ook.

Snelle verzending , goede artikelen

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Mooie producten en snel geleverd

Ben blij met mijn aankoop , was ook snel geleverd plus in de winkel vriendelijke verkoper met goede kennis betreft wat ik zocht.

Goed aanbod, snel verzonden

Prima website, veel keuze en goede kwaliteit. Verzending was zeer snel.

geweldige service

duidelijke site en snelle levering

Super snelle service, binnen 24 uur geleverd. Perfecte kwaliteit!!

Gemakkelijke bestellen en snel geleverd!

Altijd top bij TD. Ruim assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. En als er dan een keer iets niet in orde mocht zijn, dan is er een prima after-sales service.

Top product zeer snel geleverd!

Op het laatste moment moest ik shirts hebben en die werden binnen 2 dagen geleverd! Maten klopte en kwaliteit is prima!

Snel en netjes

Duidelijke communicatie en site

Bestelling snel thuis bezorgen en me zoontje geniet van zijn pakje top

Bestelling snel thuis bezorgen en me zoontje geniet van zijn pakje top

Goede en snelle service

Zie machining hierboven

Goede keuze en snelle levering

Fijne website, kon snel goede schoenen vinden.

Fijn pak van Bjorn Borg!

Een lekkere broek en trui in een mooie kleur groen. Wel meer voor de winter; het is lekker warm. Valt beiden erg ruim. Broek heb ik 1 maat kleiner dan mijn normale maat; trui ook aan de grote kant maar met tennissen wel lekker als het wat ruimer is.

Snel in huis

Als altijd bestelling snel in huis! Helaas schoenen ondanks maatadvies toch iets te groot bleek na paar keer hardlopen, maar wel vlot in huis.

Goods came on time

Very good

Kleur broek en shirt zijn niet hetzelfde

Jammer dat de broek (rok) en shirt niet dezelfe kleur hebben. Teleurgesteld in maharadja!!

Besteld en betaald product niet ontvangen.

Product besteld en betaald maar niet ontvangen. Ook geen informatie dat het product niet leverbaar is of geld terug ontvangen omdat het niet meer leverbaar is. Moet er zelf erachteraan gaan.

Snelle levering !

Hele snelle levering en veel keuze uit kunstgrasschoenen. Zeer tevreden.

Snel en compleet

Wederom prima

Hockeyschoenen besteld en snel bezorgd.

Alles klopt!

Schoenen besteld. Razendsnel onderweg en keurig geleverd op de door mij gekozen locatie. Echt niks op aan te merken!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports