Besteld, snel bezorgd

Goede spullen en snel geleverd top

Snelle levering en mooi materiaal

Adidas voetbalschoenen

Zeer fijne voetbalschoenen voor een lage prijs. Verrassend goed. Gekozen omdat het de laatste wedstrijden van het seizoen zijn, maar aanrader.

Goede service. Optijd geleverd. Zeker vaker bestellen bij jullie

Altijd de nieuwste collectie kleding en schoenen, snelle levering zoals beloofd.

Als ik wat koop, of informatie inwin is het altijd kwaliteit en vriendelijke mensen. De nieuwste collectie en altijd snelle levering.

Perfecte hardloopschoenen met korting.

Snelle levering. Bedankt.

snelle verzending

snelle verzending, goede prijs

Geweldige goede service.

Ik mag dan 70 jaar jong zijn,maar ik voetbal nog elke week met 20 leeftijds genoten,met sportkleding van jullie aan!!

Altijd snel geleverd en goede prijzen!

De levering komt zoals aangegeven op de site wat meestal binnen een dag is. Ze hanteren ook goede prijzen waardoor ik graag bij ze shop!

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Kan geen negatieve dingen bedenken

Geweldig!

Super goede service en snelle levering!

Ik vond het een zeer goede keuze om hier te bestellen. Alleen jammer van het hoge bedrag dat je nodig hebt om de verzendkosten te vermijden.

Ruime keuze maar een winkel zou handig zijn

De Volleybalshop heeft een ruime keuze aan schoenen en andere benodigdheden. Het passen in een fysieke winkel blijft echter voorkeur houden. Helaas leven we in een tijd dat dit niet meer zo vaak voorkomt. De bestelde schoenen waren smaller dan verwacht en dan kost het je geld om ze terug te sturen. Overigens na een week is pakket nog steeds niet bezorg bij Passa Sports maar dat heeft meer met DHL te maken. Maar toch frusterend. Daarom geen vervolg bestelling meer gedaan maar uitgeweken naar een andere shop met mogelijkheid de schoenen in een fysieke winkel te laten bezorgen en te passen.

Makkelijk en snel

Onlangs een bal gekocht voor mijn zoon’s verjaardag. Bestellen ging makkelijk en vlot. Nadien verzendgegevens ontvangen en de bestelling is keurig verpakt op tijd geleverd.

Prijs kwaliteit

Vlotte levering, mooie prijs en fijne schoenen,

Mijn complimenten!!!

Mijn complimenten wat een snelle levering een van de weinige die het waarmaken waarvan je s’avonds besteld en de volgende dag geleverd krijgt!! Top!!

Mooi assortiment

Uitgebreid assortiment sportartikelen voor een mooie prijs

perfecte service

Helaas bestelde schoenen te klein, snel een ander paar besteld die de volgende dag al in huis waren. Binnen 8 dagen een mailtje over mijn retour en netjes mijn geld weer teruggestort van de andere schoenen!

Fijne artikelen!

Vlot geleverd, betaalbaar en in gebruik heel functioneel en comfortabel.

producten zijn prima echter de bezorging was een ramp

op de site staat voor 17.00 besteld morgen in huis. helaas was dat niet het geval kon het pakketje pas 3 dagen erna halen dat viel tegen.

Mooi shirt, met naam en toch snel geleverd

Altijd goede kwaliteit en supersnelle levering

Altijd goede kwaliteit en supersnelle levering. Echt goede service, ook via de klantenservice

Snelle levering en goede spullen

Na aanleiding van een zoek opdracht via google op de site van voetbaldirect.nl terecht gekomen. Duidelijk overzicht van aanbod. goed overzicht om je zoekopdracht te verkleinen en het makkelijker te maken. De prijs, kwaliteit kloppen gewoon snelle, keurige levering

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports