Tevreden over product, service verkeerd ingeschat

Ik bestel al jaren bij HockeyDirect. Grote voorraad op de website en altijd goede producten. Snel verzonden. Op dat punt aanrader! Minpuntje nu wel is dat ik een product retour moet sturen en geconfronteerd wordt met retourkosten. Enerzijds heb ik die ervaring niet uit het verleden, anderzijds mag je op basis van bestelbedrag deze ook voor eigen rekening nemen. Ik heb de verkeerde maat besteld en had normaal gesproken de juiste maat weer bij hockeydirect besteld. Nu ga ik ook elders kijken. Hockeydirect mag hier transparanter in zijn op voorhand.

Super fijne schoenen

Super fijne schoenen en een goede klantenservice! Vorige schoenen waren binnen de garantie kapot gegaan. Hiervoor heb ik keurig mijn geld terug gekregen en nieuwe schoenen van kunnen kopen. Heel blij mee!!!

Snelle en correcte levering

‘sMiddags besteld en de volgende dag al keurig geleverd. Zeer tevreden.

Helemaal top!

Goeie service snelle levering !

Snel, goed en betrouwbaar

Ruime keuze en makkelijk als je meerdere hockeyende kinderen hebt.

Super snel

Mooie spullen goede kwaliteit en snelle bezorging

Erg klantvriendelijk en snelle levering

prima koop

goed assortiment, mooie prijsen, zeer snelle verzending

Snel en makkelijk

Als je op tijd bestelt je krijgt je product binnen 24 uur.

Scherpe prijzen en ruim assortiment

Prijzen zijn laag genoeg om te concurreren met andere websites, daarnaast hebben ze een ruim assortiment, ruimer dan de rest. Kortom dit is mijn 'go to' website voor hockeyspullen!

Goede service!!

Gewoon goed geregeld.!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Snel, toegankelijk en adequaat.

Schoenen besteld, werden snel geleverd. Helaas verkeerde maat, maar ook retourneren ging vlot en goede maat schoenen inmiddels ontvangen.

snelle afhandeling

mooi produkt

Van bestellen tot ontvangst.. perfect!

Heb vrijdag hardloopschoenen online besteld en betaald. Zaterdag waren ze al binnen . Super fijn!

degelijke prijs en snelle levering

weekend besteld volgende werkdag in huis

Huidige tennistassen niet praktisch

Merendeel van de tennistassen heeft 1 handvat, dat is niet handig, want dan hangt je tennistas altijd open, als je naar de baan loopt, of de rits moet iedere keer dicht.

Snel en netjes geleverd

Netjes afgeleverd de schoenen. Die zijn besteld

Alles snel geleverd

Ik vindt heel handig dat je spullen in de winkelmaand kan toevoegen en daar paar dagen bewaren totdat je beslissing neemt. Alle spullen zijn snel geleverd. De prijzen zijn goed.

Snel afleveren na bestelling

Super qualiteit, mooie producten so als verwacht

Helemaal toppie hoor!

Ik wilde weer een nieuwe ‘snuggy’ en vond een mooi Bjorn Borg trainingspak in de uitverkoop bij Tennisdirect. Ik denk ergens 21.45 in de avond besteld. Volgende dag al in huis. Super tevreden dus over de snelheid en erg blij met mijn nieuwe ‘snuggy’

Mooi product.

Artikel helemaal naar wens pasvorm goed goed bezorging en binnen de afgesproken tijd.

Supersnelle levering en hele leuke prijsjes!

Geweldige klantenservice

Verkeerde schoenen besteld maar door de klantenservice snel, pragmatisch en passend opgelost

Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden via mail

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports