Gewoon goed

Makkelijke website en snel verzonden

Snel ontvangen, DHL deed lang over het retourneren maar kon makkelijk contact leggen met volleybalshop.nl waarna ik vrij snel een reactie kreeg - en alles is prima verlopen

Mooi assortiment, snelle verzending en correcte prijzen

We hebben al vaak bij jullie besteld en steeds megatevreden. Indien er iets niet in orde is, wordt dit steeds vlot en vriendelijk opgelost

Snel ontvangen

Goeie schoenen - dag erna 2 wedstrijden mee getennist

Goede keuze

Goede keuze aan spullen en snel geleverd

Fijne schoenen

Nieuwe ASICS besteld en liep meteen mijn toptijd van 7 jaar geleden uit de boeken.

Prima !!

Ik gebruik ze als lange afstand wandelaar, afgelopen zaterdag een korte ronde van 30 km gedaan, zaten prima.

Goede website, goede en snelle service (levering)

Mijn bestelling voor tennisschoenen werd snel en correct uitgevoerd. Snelle levering.

Volgens afspraak juiste product ontvangen

Gewoon goed

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd en om te retourneren is het makkelijk aangegeven hoe daar moet

Heel fijn geholpen en super snel geleverd!

Zeker een aanrader

Wat een super snelle levering! Eerlijk is eerlijk er stond dat mijn levering de volgende dag geleverd zou worden, maar ik dacht ja vast wel. Maar ik kreeg inderdaad de volgende dag binnen! Zeker een aanrader en van mijn een 10

Vlot

Snel duidelijk eenvoudig

Niet blij mee

Ik raad niemand aan leveren is erg slecht Met hele veel moeite na 2 weken bestelling Op gehaald

Levering op tijd en gewoon zoals afgesproken. Geen enkel commentaar op.

Kwaliteit schoenen top

Goede kwaliteit schoenen voor een mooie prijs. Verzending volgt snel, goede communicatie.

Correct en snel

Leuk pak voor mijn kleinzoon ⚽️

Probleemloos en gemakkelijk

Keuze, bestelling en afhandeling waren zoals je van een top webwinkel mag verwachten. Snelle levering, product is volledig conform verwachting.

Snelle bezorging.

Helaas niet de goede binnen schoen. Maar er is geen retour formulier in de zending Voor een toelichting .Nodig gladde zool.

De levering van K-swiss tennisschoenen indoor, verliep vlekkeloos vandaag besteld met korting de volgende dag afgeleverd.

Had vijf-sterren willen geven. Miste alleen een rolletjes gripwrap om grip te verdikken.

Ben de 209cm lang en grote handen en heb nu een kleine grip. Maar tot site voor al je spullen als het gaat om padel. Mooie spullen en snelle levering zou er zo weer bestellen.

Goede webwinkel!

Goede service Goede kwaliteit Snelle levering TOP

Deze tennis schoenen zijn heel erg goed. Dit is de derde keer, dat ik ze besteld heb. Voor mij geen andere. Goeie pasvorm en demping.

Snel geleverd, aantrekkelijk geprijsd, prima service

Ik koop nu een jaar of 4 mijn en de sportkleding van onze zoon en dochter en heb mijn complimenten nooit doorgegeven: bij deze. Jullie zijn super bezig. Aantrekkelijke prijzen, gerichte nieuwsbrieven, snelle levering en altijd zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Is het een keer niet wat we verwacht hadden, dan doen jullie niet moeilijk. Altijd snel geld terug op de rekening. Chapeau!

Men doet exact wat ze beloven. Snelle levering en goede producten.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports