Goede prijs én service

Sowieso heel mooie saucony schoenenaanbieding gescoord. Paar andere dingen meebestelt, klein akkefietje over prijsfoutje gehad en door de klantenservice opgelost op prettig menselijke manier.

Verkeerde schoenen ontvangen.

Ik heb een verkeerde, maat, kleur en type schoen ontvangen. Vandaag retour gestuurd. Indien vandaag de juiste schoen wordt gestuurd kan ik het ophalen voor mijn vakantie. Indien dit niet het geval is moet ik afzien van deze koop????

Ik bestelde voetbalschoenen via een advertentie op instagram. En de volgende ochtend had ik ze al in huis!

Snelle levering en retour verwerking.

Ruime keus aan spullen, snelle levering!

Ik ben al langere tijd klant bij tennisdirect en hoop dat nog lang te blijven!

Super snelle levering en erg goede service.

Super snelle levering en erg goede service. Heb mijn bestelling in het weekend gedaan en werd binnen 2 dagen geleverd. Ook via de e-mail wordt je goed geïnformeerd. Top website !

Zeer snelle levering

Mijn bestelling kwam na een dag al binnen. En dat was mooi, want daarom had ik op tijd mijn nieuwe tennisschoenen binnen

Prijs/kwaliteit

Direct geholpen op een professionele manier

Duidelijke website, vlotte levering, voordelige prijs

Vlekkeloos

Nieuwe rugzak besteld, correcte prijs, vlotjes afgehandeld, netjes geleverd. Zoals het hoort dus ...

Kwalitatief en snel

Snel geleverd en aan eerlijke prijs.

Snel geleverd. En er was iets fout gegaan bij post.nl. via de goed te bereiken klantenservice goed opgelost!!

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de spullen is prima.

Altijd snelle service en levering

Top website

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Top, snel geleverd.

Top, volgende dag al geleverd.

Scherp geprijsd me hardloopschoenen snel geleverd

Goede bestel-site, duidelijke product omschrijving en hierdoor makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Helemaal tevreden

Product zoals beschreven. Goede prijs en snelle verzending.

Steeds correct en op tijd

Mijn ideale tennis store voor de kids. Steeds netjes op tijd en exact wat we besteld hebben …

Zeer goede en snelle service

Ben zeer tevreden met mijn bestelling, het werd meteen de volgende dag geleverd. En de schoenen zijn exact zoals gewenst.

Bon prix, très rapide

Dommage que le site n'existe pas en français

Prima prijs en snelle levering

Zie

Een hele goede ervaring alles bij elkaar top

Mooie duidelijke website ,snelle levering , goede prijzen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer snel geleverd en kledij is van goede kwaliteit

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports