Mijn nieuwe hardloopschoenen waren de volgende dag al in huis. Helemaal blij mee

overzichtelijke website met veel info

De website is handig in gebruik en het is fijn om te kunnen sorteren op overpronatie, type demping etc. Zo kan je makkelijk filteren en de geschikte schoenen bekijken.

Eindelijk mijn favoriete kleuren

Snel in huis mooie kwaliteit

ondanks mijn telefoontje erover kreeg ik 2 traningspakken kleinzoon bezorgd.

Niet zo goed. Had trainingspak Liverpool voor mijn kleinzoon van 8 besteld en betaald en de andere dag ontving ik een mailbericht dat het pak nog in de bestelwagen zat. Heb toen telefonisch contact opgenomen en mij werd verteld dat mijn bestelling "pending"was. Ik moest een half uur wachten en dan opnieuw bestellen. Heb dat zo afgehandeld, moest opnieuw betalen (aanzienlijk bedrag) en waar ik al bang voor was gebeurde. Ik kreeg 2 trainingspakken bezorgd. Moest nu zelf een pak terugzenden via DHL en aangeven wat de reden van de terugzending was. De andere reden heb ik aangegeven. Via DHL servicepunt heb ik het tweede pak geretouneerd. Nu moet ik nog mijn geld terugontvangen.

Snel en correct, dochter is blij met club shirt met haar naam

Prima service en snelle levering

Snelle levering en ondanks dat de retour bleef hangen, hebben ze de retour voortvarend opgepakt.

Alles vlot en correct geleverd!

Alles vlot en correct geleverd!

snelle levering en goede producten

het was precies wat ze op de website lieten zien. Ik had mijn bestelling binnen 24 uur.

Weer snel besteld en snel binnen

No nonense webshop, doen wat ze beloven! Dikke prima!

Kwalitatief slecht racket en onverzorgde verzending

Helaas ontevreden over mijn bestelling, voornamelijk de kwaliteit ervan. Gekocht een siux diablo revolution pro 3. Snelle levering, maar geleverd in een kapotte gammele doos zonder enige bescherming om het racket, behalve een folietje op het handvat. Met het verwijderen van het folie van het handvat was meteen de grip beschadigd omdat het vastgeplakt zat aan het folie, helemaal versmolten. Vervolgens 3x met het racket gespeeld en bij het slaan van een gewone forehand springt er een scheur in de rand van het racket. Echt doodzonde dit Het lijkt wel een oude partij opgekocht uit een loods die in de brandende zon het afgelopen jaar heeft gestaan. Kortom teleurstelling.

Fijne shop

Snel kunnen zoeken met veel kenmerken om te sorteren en te specificeren. Snelle levertermijn op de zelf gekozen dag.

Goede service, snelle levering

Mooi product, goed geprijsd en snel geleverd

Uitstekend!

Snelle service, prima website, een groot aanbod tegen prima prijzen Aanrader dus!

top

prima, snelle levering en probleem met kortingsbon netjes opgelost.

Snelle service prima prijs

Ik heb assics besteld. Zijn goede schoenen, rekende geen verzendkosten en ze waren binnen no time bij mij thuis geleverd.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd !

Eindelijk de superblasts kunnen kopen

Betrouwbare winkel en schoenen waren snel geleverd.

Mooie padel schoenen

Mooie en goed zittende padel schoenen, die goed op tijd zijn afgeleverd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het hockeyrokje gebruik ik voor Padel. Keuze uit vele kleuren, mooie soepele kwaliteit en blijft na het wassen mooi van kleur!

Superservice!

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en vrijwel altijd al 1 dag later in huis. Bij problemen (bedrukking los of kapotte stick) top klantenservice!

Snel & goed

Prima service, mooie prijs, fijne schoenen

Oke

Fijne samenwerking.

Prima trial Hoka schoen, licht, brede voorvoet, goede demping

Mooie prijs in de sales, supersnelle levering, verzending was prima ingepakt

Super blij met mijn sportschoenen

Snelle levering Perfecte maat

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports