Fair

Correcte service. Vlugge levering, product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

uitstekend

Snelle levering.. hele fijne hardloopschoenen

Snelle en correcte levering, kwaliteit en maat zijn perfect.

Super goede ervaring

Snelle levering en ook makkelijk te retouren wat je niet wilt houden. Ook de terugbetaling ging vlot. Top dus

Korting op zeer exclusieve schoenen en vlug geleverdj

Gewoonweg topschoenen gekocht nike vaporfly 2 ( vind je niet overal en al zeker niet in courante maat ) met dan nog eens een flinke korting en binnen de 24 h gebracht aan huis.

Top, snelle levering

Goede klantervaring

Snel bezorgd, goede prijs

Super snel top

Alles is goed

Alles was prima!

Geen opmerkingen

Very fast delivery, great job!

Thank you!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Super service

Snelle service maken al hun beloftes waar!

Super geregeld!

Heb hardloopschoenen online in het weekend op de website besteld van Runningdirect.nl en maandagmiddag door de bezorger afgeleverd! Super geregeld!

Heel blij met de producten die ik besteld heb. Ze zijn van goede kwaliteit voor een prima prijs!

Snelle service en vriendelijke medewerkers.

In orde !

1e bestelling, is ok !

Livraison ultra rapide

Colis reçu en moins de 24h00 après la commande. Et le meilleur prix trouvé pour cette paire de chaussures. Chapeau !

Snel geleverd. Goed gecommuniceerd.

Zie titel

prima service diktevreden

snelle service . prijstechnisch gunstig .

prima aanbod en fijne service

prima aanbod en fijne service!

Makkelijk bestellen, supersnelle levering

'savonds bestellen en de volgende dag al binnen, wat wil je nog meer buiten de superscherpe aanbiedingen van RunningDirect.nl

Snelle service!

Goed, snel en netjes

Fijne website goed en overzichtelijk. Snel mijn keuze kunnen maken en het was zo geregeld. Bestellen binnen 2 dagen geleverd top!!

Was snelle levering

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports