Top schoenen voor goede prijs en snel geleverd

Ik bestelde tijdens de solden nieuwe loopschoenen van On, die helemaal voldoen aan de verwachtingen. Ze zitten als gegoten. Je gaat er mee alsof je op wolkjes loopt. Bovendien waren ze snel geleverd en is alles vlot verlopen. Top!

snel geleverd en netjes verpakt

snelle levering, breed assortiment

Gewoon goed

Ik deed wat onhandig bij het afrekenen. Stuurde daarover een mailtje. Werd meteen beantwoord en keurig afgehandeld. Hier kom ik terug!

mooi op tijd geleverd

prima..

Ruim assortiment en snelle levering

Snel het artikel op de webshop gevonden en eenvoudig besteld. Snel geleverd

Prijs kwaliteit top

Service en prijs kwaliteit is top, site is netjes overzichtelijk en geeft producten goed weer. Wij zijn fan en blijven dat ook nog wel even ook als iets niet goed is wordt dit snel opgelost.

Tas is goed

De tas is goed maar voor €30 verwacht je niet dat het zo’n klein tasje is!

Prima online winkel met goede artikelen voor een goede prijs

Prima online winkel met een ruim assortiment van leuke en handige artikelen voor een goede prijs. Levering is goed en snel.

kon gemakkelijk terugsturen

schoenen besteld maar te klein, terugsturen met bon was gemakkelijk

Top !!!

Paderacket Volcano van Adidas gekocht. Zeer tevreden, goed racket als je met power speelt en veel top spin.

Betrouwbaar

Heel snelle levering! Danku

Mijn winkel voor tennisspullen, niet verder zoeken

Al vele jaren mijn vaste adres voor mijn tennisspullen. Van sokken tot rackets.

Supersnelle levering

Artikel en levertijd zoals beloofd, dus prima.

Bestelling nog steeds niet ontvangen na 1 week

Bestelling zou dezelfde dag verzonden worden dit gebeurde helaas niet. Lag volgens runningdirect aan vervoerder. 2 dagen later zou het pakketje bezorgd zijn volgens de vervoerder maar helaas niks. Gemeld bij runningdirect die gingen het onderzoeken maar tot op heden nog geen resultaat en dus ook geen schoenen maar wel mijn geld kwijt.

Ruim assortiment

Fijne webshop ruime keuzes en goede service en snelle levering

Mooie collectie en betaalbaar

Mooie adidas trainings broek gekocht voor een mooie prijs,goedkoper dan een ander.

Hele goede prijzen en snelle verzending

Snelle service!

Goed product snelle levering

Alles waar je op hoopt

Netjes ingepakt en snel geleverd

Top produkten

Mooie produkten en snelle levertyd

Kan niets zeggen pakket niet ontvangen

Kan ook niets zeggen, pakket niet ontvangen

Alles naar wens.

Prima webshops

De producten zijn goed en ruime keuze. Prijs-kwaliteit is prima. Daarnaast van afrekening tot levering ging alles goed. Het is netjes en snel geleverd.

Goede professionele winkel

Veel keus, mooie en goede kwaliteit producten. Goede service en snelle levering. Duidelijke en toegankelijke website.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports