Prima kwaliteit!

Goede kwaliteit, goede levering, goede berichtgeving!

Ruim assortiment, snelle levering en zeker niet de duurste webshop voor je hardloop kleding en schoenen.

Ik ben er te vrede

Knkv producten zien er goed uit

Gevonden wat ik zocht.

Op de website is het product makkelijk te vinden door middel van de zoekfunctie. Besteld en zoals werd aangegeven dat de volgende dag in huis en dat tijdens de de drukte van de feestdagen.

Mooi trainingspak.

Mooi trainingspak besteld prima pasvorm en kwaliteit. Kleinzoon is er blij mee draagt hem regelmatig.

Foutloos

Prima service, snel en duidelijk

Zeker aan te bevelen

Top site

Goede afhandeling, snelle levering!

Perfecte service

Super artikelen en dito service

volgens afspraak bezorgd

Te laat leveren

Het zou 27 geleverd zijn. Maar dag daarna nog niets gehoord. Waar blijft het pakketje?

Snelle levering en het past ook nog super goed.

top

alles naar wens

Goede zorg voor de klanten en kwalitatief goede producten.

Snelle levering.

Product voldoet en netjes geleverd.

Goed gegaan

Goed gegaan

Goed product en snelle levering.

Bestelling Derby Star voetballen

voetballen werden in de kerst periode in 2 delen ontvangen, waarschijnlijk door DHL drukte. De prijs is zeer redelijk van de Derby stars.

Heel snelle levering.

Een fijn paar Asics schoenen gekocht voor een heel mooie prijs. Scheelde mij t.o.v. andere aanbieder € 40,00. Hardloopschoenen zitten perfect en het is ook nog fijn er te kunnen mee hardlopen. Bedankt Running Direct.nl.

Website traag maar verder ok

Zie titel. Meer setjes aanbieden zou fijn zijn

Snelle levering en goede communicatie omtrent levering. Juiste artikel en van goede kwaliteit.

Snelle en goede afhandeling

Voldoende keuze, ook qua maten.

Zeer ontevreden

Vorige week woensdag zou mijn bestelling geleverd zijn, bij de buren, die weten van niets. Nu zoeken binnen 5 dagen uitzoeken en navraag gaan doen bij het depot en/of bezorger waar het pakketje is en wat er fout gaat. Ook controleren zij de data die beschikbaar is, denk hierbij aan de GPS gegevens of de scans in het sorteercentrum. Ik heb nog steeds geen antwoord, en simpel ik als consument heb een overeenkomst met Tennis Direct heb gesloten, niet met de vervoerder. Op basis van artikel 7:9 BW (Burgerlijk Wetboek) is Tennisdirect als verkoper verantwoordelijk voor een correcte levering van het product aan mij, en niet pas wanneer de vervoerder zijn onderzoek heeft afgerond.

Totaal verkeerde artikel geleverd, maarrrr...

Helaas werd het verkeerde artikel geleverd, wat een Kerstcadeau voor mijn zoon had moeten zijn. Uiteindelijk in een fysieke winkel alsnog gekocht. Waarschijnlijk door enorme drukte is dit mis gegaan (ze waren niet de enige), maar ze hebben netjes mijn geld terugbetaald en geen extra verzendkosten voor retourzending gerekend. Alles via mailwisseling besproken de toon was zeer correct en beleefd.

Vriendelijke en duidelijke informatie over producten. Ook telefonisch toe gelicht

Mooie trainingssets. Snelle service. En persoonlijk telefonisch contact.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports