Top product !

Goed product en snelle levering !

Alles ging goed

Mijn eerste bestelling bij Running Direct. Ondanks drukke dagen voor kerst en mijn bestelling laat op de dag, de andere dag geleverd.

Ik koop vaker bij RunningDirect.nl

Ruime keuze in sport artikelen. Zending correct op tijd. Ook zijn de prijzen soms erg scherp t.o.v concurrenten.

Helaas, mijn verwachtingen niet waargemaakt.

Op tijd via de website besteld. Er wordt een datum vermeld, die uiteindelijk met 4 dagen overschreden wordt. Na twee keer bellen wordt beide keer aangeven dat het op de gewenste datum geleverd kan worden. Vervolgens wordt het afgeschoven op de vervoerder en later op de drukker. De geleverde goederen zijn uiteindelijk NIET bedrukt.

Geweldig, ons meisje konden jullie niet gelukkiger maken!!

Nogmaals onze dochter is echt super blij. En dan krijgt zo ook nog een koffer cadeau. Maar helaas was de koffer niet het mooiste cadeau.

Mooie voetbal short

Jee, wat zijn voetbalbroekjes duur zeg, tegenwoordig! Hier een goede gevonden voor een goede prijs. Gelijk 2 besteld, bedankt!

Snelle levering....alleen jammer dat de naam alleen op het broekje was gedrukt en niet op het shirt

vlugge levering.

vlugge levering.

Snelle en correcte levering!

Mijn bestelling is snel geleverd. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen bij VoetbalDirect.nl.

Altij snelle levering. Vriendelijk personeel

Kan beter

PostNL dropt gewoon het pakketje aan de deur, terwijl ik niet thuis was! Ik ben niet tevreden over PostNL. PostNL stuurt een mail dat ik het zou ontvangen hebben. Dit kan echter niet, want ik was niet thuis! Gelukkig lag het pakketje er nog bij thuiskomst. Voor hetzelfde geld was het pakje weg en had ik niks kunnen aantonen/bewijzen!

ik bestel een PoolBall krijg een of andere rare rubber bal die niet eens op een pool ball lijkt

heel vreemd.......

I haven’t received my order

I need my order before Christmas Please where is it

Uitstekend!

De trui zit super mooi. Kleindochter was super blij

Goede kwaliteit

De spullen worden snel geleverd en de keuze is enorm. De spullen zijn van zeer goede kwaliteit. Kortom ik blijf bestellen bij Sportshop

Had een paar schoenen besteld. Levering volgens belofte een dag later bij een pickup point. Geen klachten.

Snelle en duidelijke bestelmethode

Snel en duidelijke bestelmethode

Excellent

Very easy and fast

Sneller levering en denken mee met omruilen

Ze leveren altijd snel. Ik had een keer een verkeerde maat, maar het was al even geleden. Ik mocht het alsnog omruilen en ze kwamen het langsbrengen, toevallig woonde iemand in de buurt. Heel aardig.

je vous avoue que j'étais pas rassurer après avoir commandé une montre garmin à 550 euros sur un site que je connaissais pas , en Belgique on connait pas RUNNING direct. Et pourtant je fais ma commande le dimanche après midi et je reçois la montre le lundi après midi . Le colis est intacte et bien emballé . Une première expérience concluante et que je recommande . Merci et de bonne fête .

Ruime collectie, snelle levering, soms vreemde 'setjes'

De keuze is erg ruim, en vooral Hummel van goede kwaliteit tegen een leuk prijsje. Een Adidas-trainingsset gekocht, echter dit hoort helemaal niet bij elkaar: ze verschillen in materiaal en kleur. Toch gehouden want ook prima los van elkaar te dragen.

Snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd, scherpe prijs (aanbieding) en de (gedeeltelijke) retourzending direct gecrediteerd.

Prima geregeld!

Alles naar verwachting! Prima webshop.

Bestel er al jaren en gaat altijd vlekkeloos

Heel goede ervaring!

Snelle levreing en goed product

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports