slecht paste niet, wacht al lang op dat me geld terug gestort word!

niet goed.

Niet zo als ik gewend ben.

Zak van de handschoenen zit een scheur in ook zitten er gele vlekken op de handschoenen.

Klantenservice kan zich geen service noemen

Als je belt met een vraag en je moet er percies een week daarna nog zelf achteraan waarmee je vervolgens nog maar een half antwoord hebt. Vervolgens weer beloven op op de hoogte gehouden te worden vis de mail maar heb na een week nog geen terugkoppeling gekregen terwijl ik nu zelf zie dat er wel aanpassingen zijn gedaan op de site... De aanbeveling heb ik ja omdat het niet anders kan om spulle te bestellen van de club.

Ruilen niet mogelijk

Ik vind het vreemd dat je een artikel niet kan ruilen alleen kan retourneren en daarbij dus 2x verzendkosten betaald.

Topservice

Fijne broek!

Licht materiaal en met handige enkelritsen

Ik heb nog steeds niks ontvangen..

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Snel Geleverd

Altijd Netjes TennisDirect.nl

Snelle levering.

Prima snelle service. Ballen de ene dag besteld en de volgende dag ontvangen! Perfect.

Uitstekende ervaring!

Vlotte levering, correcte prijs en perfect artikel

Top balletje

Maat 00 gekocht. Mooi klein balletje om mee te beginnen met kabouter handbal. Goede snelle service

Handig en snel

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Wanneer is maat M weer leverbaar

Het thuisshirt maat M is al sinds augustus niet leverbaar. Wanneer zijn ze er weer?

Top Product

Top product en een uitstekende klantenservice !!

scherpe prijzen en snelle levering

zie boven

Snelle levering, goede service

Racket was snel geleverd. 1 dag na mijn bestelling bleek de racket in de aanbieding te zijn met 10% korting. Na een mailtje gestuurd te hebben hierover werd de 10% teruggestort. Super leuk gebaar!

Bestelling en levering heel vlot en correct verlopen!

Bestellen en levering heel vlot en correct verlopen! Alleen jammer dat retour te betalen is.

Gebrekkig assortiment en service

Gewenste kniebeschermers waren niet op voorraad, maat M. In overleg maat S besteld op 7 november als cadeau voor 6 december. Pasten niet. Maat M nog steeds niet op voorraad. Retour sturen gaat niet want de verlengde retour termijn is vanaf 15 november geldig. Bellen met de klantenservice levert niks op. Op 7 november gold er nog een retouroeriode van 2 weken. Prima, maar mij zijn ze kwijt. Ik ga voortaan naar een stenen winkel. Daar kun je vaak in overleg de retourperiode verlengen.

Perfecte levering!

Communicatie was uitstekend, Levering zeer snel en onberispelijk uitgevoerd, Schoenen passen zeer goed en voldoen volledig aan de verwachtingen,

Goede prijs voor goed product

Voordelige keuze qua prijs voor het product dat ik zocht. Vlot genoeg verzonden, in goede staat ontvangen.

Fijne site met breed assortiment

Ook als niet handballer kan ik hier terecht voor sportkleding. Fijn en uitgebreid assortiment van merken tegen een scherpe prijs. Ook de levering is snel!

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Padelschoenen besteld en na een iets kleiner uitvallende maat een extra paar besteld van 1 maat groter. De volgende dag wederom weer bestelling binnen. Tot zover zeer tevreden. Website ook overzichtelijk en helder.

Goed geholpen

Goed geholpen en prima grip!

Top en snel

Toppers en lekker snel

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports